VIDEO: Taksikuski joutuu F1 maailmanmestarin piilokameran uhriksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Hallitseva Formula 1 -sarjan maailmanmestari Mercedes Benz kuski Lewis Hamilton viettää parasta aikaa hyvin ansaittua loma rapakon tuolla puolen Yhdysvalloissa.

31 – vuotias britti on parasta aikaa Los Angelesissa, josta käsin mies on saanut sosiaalisen median polvilleen Snapchat videoillaan. Lewis Hamilton hyppäsi aiemmin tällä viikolla enkelten kaupungissa pahaa-aavistamattoman taksikuskin kyytiin, jolla ei ollut mitään käsitystä siitä että hänen takapenkillään istuu F1 maailmanmestari. Taksikuski ihmettelee Hamiltonin salaa kuvaamalla videolla muu muassa sitä kuinka asiakas näyttää aivan Lewis Hamiltonilta!

Tilanteesta kopin ottava Hamilton lyö kaksiosaisella videolla vielä hieman lisää vettä myllyyn ja kysyy taksikuskilta mitä hän luulee Hamiltonin tienaavan, ja uskooko kuski Hamiltonin olevan maailman paras kilpa-ajaja? Kuljettaja vastaa ”Hamilton tienaa noin 60 miljoonaa, ”, lisäksi kuski toteaa ”Hamilton on paras kuski, hän on täydellinen”.

Videoille ei todellakaan muuta kuin nauraa, kuten Hamiltonin itsekin tekee. Koko tapaus on universumin toimesta melkoinen yhteensattuma, sillä selvästi Lewis Hamiltonin nimen ja hänen uraansa tunteva taksikuski ei kuitenkaan tunnista miehen istuvan muutaman sentin päässä hänen selkänojansa takana. Onneksi kuski ei sentään lähtenyt haukkumaan brittiä vahingossa päin naamaa!

Ohessa vielä kaksi Snapchat videota, jotka Hamilton on jakanut julkisesti Instagram-tilillään:

My driver said I look like me pt. 1 ???? Snapchat: lewishamilton #6billion

Video, jonka Lewis Hamilton (@lewishamilton) julkaisi

My driver said I look like me Pt. 2 ???, Thank you, man ?? Snapchat: lewishamilton

Video, jonka Lewis Hamilton (@lewishamilton) julkaisi

Lue myös:

VIDEO: NHL maskotit jäällä

Kärsiikö ManU saman kohtalon kuin Barca ja Real?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa