VIDEO: MM-kisojen ratkaisupelien selostajat selvillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Suosikkiselostajaa pääsee kuuntelemaan sunnuntaina ilmaiskanavalla.

Jääkiekon MM-kisoissa pelataan tänään molemmat semifinaaliottelut, kun Suomi ja Venäjä iskevät yhteen sekä Kanada pelaa ennakolta selkeästi heikompaa USA:ta vastaan. Suurta yleisöä luonnollisesti kiinnostaa se, että kuka tai ketkä ovat äänessä Leijonien kamppailuissa. Nyt siihen on tullut vastaus.

– Lauantaina Mika Saukkonen selostaa molemmat välierät MTV3:lla ja Mertaranta puolestaan MTV Sport 1:llä, MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero totesi.

– Sunnuntaina Antero Mertaranta selostaa MTV3:lla sen pelin, jossa Suomi pelaa – on se sitten loppu- tai pronssiottelu. Toisessa pelissä MTV3:lla äänessä on Saukkonen, urheilupäällikkö jatkoi.

Mertarantaa on päästy kuulemaan ilmaiskanavalla tähän mennessä kahdessa Suomen ottelussa, kun hän selosti kamppailut Ranskaa ja USA:ta vastaan. Muuten selostusvastuu on ilmaiskanavalla ollut Saukkosella.

Katso videolta Suomen edellisen ottelun parhaat palat:

 

MM-kisoissa pelataan lauantaina siis molemmat semifinaaliottelut. Suomen ja Venäjän kamppailu on vuorossa iltapäivällä ja myöhäisillan välienselvittelyssä USA pyrkii haastamaan mestarisuosikki Kanadaa.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa MM-kisojen aikana vaihtuvia tarjouksia, jotka ovat saatavilla päivittäin bonukset-osiossa. Tarjoukset päättyvät tämän viikon sunnuntaina finaaliottelun jälkeen.

Lue myös:
VIDEO: NHL-seura sopimukseen Martin Réwayn kanssa
VIDEO: Ruotsissa kiehuu – päävalmentaja haukuttiin pystyyn!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa