Messi pokkasi jälleen yhden palkinnon kaappiinsa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 02/12/2016
Jaa tämä...

Lionel Messi on jälleen saanut nimensä historian kirjoihin. Tällä kertaa mies on voittanut La Ligan kuukauden pelaajan palkinnon, ei kymmenettä kertaa peräkkäin vaan ensimmäisen kerran uransa aikana!

Vuodesta 2004 Barcelonaa edustanut ”Kirppu” on pelannut La Ligassa kaikkiaan 332 ottelua ja tehnyt niissä 298 maalia. Sarjan mestaruutta hän on päässyt juhlimaan seitsemästi. Lisäksi Messiä on juhlittu viisi kertaa maailman parhaana jalkapalloilijana, Kultaisen pallon saajana. Mutta kuten mainittua mies palkittiin vasta nyt ensimmäisen kerran kuukauden pelaajana Espanjassa. Kunniamaininnan mies sai huikean tammikuunsa ansioista, kun mies laittoi pallon pömpeliin peräti kuudesti viidessä ottelussa. Osumista puolet syntyi hattutempulla Granadaa vastaan.

La Ligan kuukauden paras pelaaja on palkittu kaudesta 2013/14 lähtien. Hieman yllättäen, argentiinalaistähti oli vasta toinen kuukauden pelaajaksi valittu Barcelonan pelaaja. Ensimmäinen oli kunnianosoituksen viime marraskuussa saanut brassitaituri Neymar. Aiemmin palkinnon on pokannut muun muassa Real Madridin Cristiano Ronaldo, ja Atletico Madridin Diego Godin ja Antoine Griezmann. La Ligan kuukauden pelaajan valinnan suorittavat LaLiga.es-sivuston toimittajat.

Ohessa vielä muikeasti hymyilevä Messi tuoreimman voittonsa kanssa:

Leo Messi recoge el 'Premio Grupo BBVA' al Mejor Jugador de enero tras un inicio de 2016 arrollador. Aquí tienes sus datos... #LigaBBVAEmery, el Mejor Entrenador ---> http://ow.ly/YfmmB

Julkaissut LigaBBVA 12. helmikuuta 2016

Lue myös:

Lähde: Italian maajoukkue valmentaja siirtymässä Chelsean riveihin

Valioliiga: Sunderland – Manchester United 13.2.2016 klo 14.45

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa