VIDEO: La Ligan supertähtien parhaat mainosvideot!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Espanjan jalkapalloilun korkein sarjataso La Liga alkoi eilen ensimmäisten otteluiden voimin. Tänään toisena pelipäivänä tulessa on viime kauden mestari Barcelona, kun se kohtaa toisen katalaani seuran Athletic Bilbaon sen kotikentällä. Myös toinen maan suurseura Real Madrid avaa tänään kautensa vieraskentällä, kun se kohtaa piskuisen Gijonin.

Molempien otteluiden seuratuimmat pelaajat ovat tämän kauden ensimmäiset La Liga ottelunsa pelaavaat supertähdet Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo. 28 – vuotias argentiinalainen on yhdessä 30 – vuotiaan portugalilaisen kanssa yhdessä Espanjan ja maailman seuratuimpia jalkapallonpelaajia. Nämä kaksi oman aikamme suurinta pelaajaa ovat pelillisten arvojensa lisäksi arvokkaita myös mainostajille. Yritykset tietävät että kummankin kasvoilla voi saada omien tuotteidensa myyntiä kasvatettua suuriakin määriä.

Veikkaussivut.com esitteleekin tänään La Ligan alkamisen, ja näiden kahden pelaajan eeppisen taistelun jatkumisen kunniaksi molempien herrojen Messin ja Ronaldon kaikki parhaat mainosvideot yhteen koottuna.

Lionel Messin tähdittämät parhaat TV-mainokset

 

 

Cristiano Ronaldon parhaat mainoskasvo suoritukset

 

Kumpi on sinun mielestäsi paremi mainoskasvo? Entä mitä luulet kumpi voittaa UEFA:n parhaan pelaajan palkinnon?

Yleisurheilun MM-kisat alkoivat eilen! Muista käydä katsomassa eri vedonlyöntisivujen parhaat kertoimet, ja veikkaa esimerkiksi Unibetin sivulla kuka voittaa tänä vuonna keihään heiton MM-kultaa!

Lue myös: 

Neymar Manchester Unitediin?

Pekingissä jo nyt ensimmäinen dopingkäry!