VIDEO: Messi kuumeni ystävyysottelussa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 08/06/2015
Jaa tämä...

Tunteet kuumenivat

Barcelona ja AS Roma ottivat keskiviikkona yhteen ystävyysottelun merkeissä. Ensimmäisen puoliajan tapahtumien perusteella olisi kuitenkin voinut kuvitella, että kyseessä ei ollut pelkkä harjoitusottelu.

Barcelonan argentiinalaistähti Lionel Messi kuumentui 34. peliminuutilla, kun Roma-puolustaja Mapou Yanga-Mbiwa pääsi puheillaan taiturin ihon alle. Yanga-Mbiwa näyttää sanovan Messille jotain, jonka jälkeen Barcelona-pelaaja puskee päällään Roma-puolustajaa ja ottaa tästä myös kevyen kuristusotteen.

Molemmat pelaajat saivat tilanteesta keltaisen kortin ja se onkin herättänyt ottelun jälkeen paljon puhetta. Selvisikö Messi tilanteesta liian helpolla? Ei ole vaikea kuvitella, että joku toinen pelaaja olisi saanut tällaisesta kuumenemisesta punaisen kortin.

Messi onnistui ensimmäisellä puoliajalla myös maalinteossa. Barcelona nappasi harjoitusottelussa selvän 3-0-voiton. Italialaiset olivat koko ottelun ajan pahasti jaloissa, ja Barcelona onnistui leikittelemään varsin helpon voiton. Lopputulos oli ottelutapahtumiin nähden täysin oikeutettu.

Katso tilanne tästä!

Valioliiga on vihdoin täällä! Unibet tarjoaa ensimmäiselle kierrokselle jo runsaasti vetokohteita!

Lue myös:

Arsenal-tähdet yllättivät faninsa!