VIDEO: Messi on mättänyt Mestarien liigassa komeita maaleja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 11/03/2015
Jaa tämä...

Messin maalit välillä silkkaa taidetta

Eilen tuli kuluneeksi päivälleen kymmenen vuotta siitä, kun Lionel Messi iski ensimmäisen osumansa Mestarien liigassa. Argentiinalaistaituri osui Mestarien liigassa ensimmäisen kerran, kun Barcelona kaatoi Panathinaikosin peräti 5-0. Ottelun kirkkain tähti oli hattutempun tehnyt Samuel Eto’o, mutta tuosta pelistä alkoi myös Messin maalien tehtailu Mestarien liigassa.

Barcelona julkaisi eilisen kunniaksi videon, jossa esitellään Messin kymmenen upeinta osumaa Mestarien liigassa. Videolla nähdään, kuinka argentiinalainen mättää osumat Celticin, Arsenalin, Ajaxin, Milanin, Bayern Munchenin, Arsenalin, FC Kööpenhaminan, Real Madridin ja ManU:n verkkoihin – jälkimmäisen verkkoon kaksi kertaa.

Ei tarvitse olla kovinkaan kummoinen ennustaja sanoakseen, että tällaisista Messin tekemistä osumista saadaan varmasti nauttia myös jatkossa. Tällä hetkellä Messi on kuitenkin sivussa pelikentiltä, sillä mies toipuu parhaillaan polvivammasta. Messi on palaamassa pelikentille vasta joulukuussa, joten häneltä jää todennäköisesti väliin myös marraskuun lopussa pelattava El Clásico

Puolentoista minuutin pituinen pätkä on ehdottomasti katsomisen arvoinen, mikäli nauttii taiturimaisista osumista. Kaikki eivät ole suuria Messi-faneja, mutta nämä maalit miellyttävät varmasti jokaisen futisfanin silmää.

Katso video tästä!

Nordicbetin marraskuun kampanja. Pääset ennustamaan yhden ottelun tuloksen jokaisena kampanjapäivänä. Jos veikkauksesi menee pieleen, tipahdat kukkulalta. Jos veikkaat oikein, pääset jatkamaan kiipeämistä.
Pääset mukaan kilpailuun tästä – kilpailu 2 Real Madrid – PSG 03,11