VUOTO: Messi voittaa vuoden 2015 Ballon d'Or

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 01/06/2016
Jaa tämä...

Vuosittain maailman parhaalla jalkapalloilijalle ojennettava kunnia pysti kultainen pallo eli Ballon d’Or jaetaan tulevana maanantaina 11.1 Sveitsin Zürichissä.

FIFA:n kultainen pallo jaetaan vuosittain raadin mielestä maailman parhaalle jalkapalloilijalle. Ehdokkaita oli tänä vuonna alun perin 59 kappaletta, joista lopulliseen finaalikolmikkoon valittiin enemmän tai vähemmän yllättäen Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sekä Neymar. Aiemmin jo vuoden 2015 UEFA:n Euroopan parhaaksi pelaajaksi valittu Messi on ennakkosuosikki myös Ballon d’Or voittajaksi.

FIFA:n mielestä Messi on jopa niin selkeä voittajasuosikki, että he päättivät kirjoittaa internet-sivuilleen ensimmäisen kerran jo marraskuussa ja toisen kerran vielä tänään että Messi voittaa kyseisen palkinnon tänä vuonna! Samalla FIFA julkaisi myös tiedon, jonka mukaan saksalainen Celia Sasic on voittanut naisten Ballon d’Or palkinnon. Nyt asiasta nousseen kohun myötä FIFA on julkaissut Twitter-tilillään tiedonannon, jossa se kiistää voittajien nimien vuotaneen nettiin. Sen sijaan jalkapallon ykkösorganisaatio vetoaa teknisiin ongelmiin ja sekaannuksiin, jonka vuoksi netin ihmeelliseen maailman oli päässyt väärää tietoa.

Ei ole varmasti kovinkaan suuri yllätys kenellekään jos ja kun Messi todella voittaa kultaisen pallon. Tästä huolimatta kevyesti korruptoinut FIFA voisi yrittää edes olla poliittisesti korrekti ennen palkintojen jakoa. Monet vedonlyönti kuten esimerkiksi Unibet seuraavat tietenkin silmä kovana palkintogaalaa. Yhtiö tarjoaakin finaalikolmikolle seuraavat kertoimet:

Lionel Messi……….1,03

Cristiano Ronaldo……….9,00

Neymar……….10,00

[interaction id=”568e0d716f21c9dc052c6c4b”]

Lue myös:

Lähde: ManU tehnyt tarjouksen Gareth Balesta?

Hakkerit hyökänneet jääkiekkoliiton kimppuun – Leijonat.fi alhaalla

 

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa