VIDEO: Messi osoitti todellista vastustajan kunnioitusta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: Youtube
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Messi kunnioittaa vastustajaa

Barcelona-tähti Lionel Messi teki hienon eleen, kun AS Roma ja Barcelona iskivät keskiviikkona yhteen Mestarien Liigassa. Luis Suarez iski 21. peliminuutilla Barcelonan 1-0-vierasjohtoon, mutta Messi ei juhlinut ollenkaan joukkueensa maalia. Juhlimisen sijaan pelaaja meni tarkistamaan Roman Lucas Dignen tilanteen, sillä hän makasi loukkaantuneena nurmen pinnassa.

Tällaista käyttäytymistä ei nähdä ihan jokaisessa ottelussa. Messi osoitti kuitenkin todellista vastustajan kunnioittamista hienolla eleellään.

Jalkapallossa mennään kovaa eteenpäin, joten välillä vastustajan kunnioittaminen unohtuu kokonaan, kun tunteet kuohahtavat yli. Onneksi nykyään pelaajat pääsääntöisesti kunnioittavat toisiaan, ja todellisia ylilyöntejä näkee harvoin. Messin käytöksestä voi hyvin ottaa esimerkkiä myös jatkossa – lajista riippumatta.

Roma tuli tasoihin

Suarezin maali ei jäänyt ottelun voitto-osumaksi, sillä Roman Alessandro Florenzi iski 31. peliminuutilla 1-1-tasoitusosuman. Kyseessä ei ollut ihan mikä tahansa maali, sillä Florenzi taisi iskeä koko futiskauden komeimman osuman. Mies tykitti pallon keskikentältä tolpan kautta Barcelonan verkkoon. Yllättävä osuma räjäytti Roman kotikentällä tunnelman kattoon ja siitä puhutaan vielä varmasti pitkään.

Itse ottelu päättyikin lopulta 1-1-tasapeliin. Roma voi olla tulokseen erittäin tyytyväinen, sillä Barcelona hallitsi selvästi ottelua ja loi reilusti kotijoukkuetta enemmän maalipaikkoja. Roman osuma riitti kuitenkin tällä kertaa tärkeään tasapeliin.

Katso Messin hieno ele tästä!

Tässä hieno pätkä jalkapallosta ja vastustajan kunnioittamisesta!

Peliyhtiö Unibet on tiiviisti mukana tunnelmassa koko Mestarien liigan kauden ajan!

Lue myös:
VIDEO: CR7 ja Hat Trick!
VIDEO: Naisten US Openille yllätysmestari!