Messin unelmamaali sekoitti argentiinalaisselostajan pasmat - Tsekkaa huikea selostusraita!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Argentiinalaisselostaja Alejandro Fantino on MM-kisoissa huippukunnossa.

Mielipuolinen. Siinä on ainut oikea sana kuvaamaan selostusraitaa, joka raikui argentiinalaisyleisölle Lionel Messin tinttaaman voittomaalin aikana.

Iranin bussiparkki-tyyppinen puolustus kesti aivan ottelun päätöshetkille asti. Tällöin esiin kuitenkin nousi Argentiinan oma supertähti, ja miehen ihana laukaus kiersi aivan takatolpan juureen.

[ Tänään tarjolla huippukamppailu Hollanti-Chile! Veikkaushuoneen kertoimet matsiin: 2,60 | 3,45 | 2,70. Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa 10€ ilmaista pelirahaa tästä linkistä! Ilman talletusta! ]

Argentiinan selostaja Alejandro Fantino laittoikin sitten kopissaan tantereen tömisemään, kun herra paukutti sanoja mikrofoniin varsin tuttuun latino-tyyliin. Tällä kertaa homma nousi kuitenkin aikamoisiin sfääreihin…

– MAAAAALIIIIIIIIIIIII! Meillä on paavi, ja mitä teillä on!? Teillä ei ole mitään! Teillä on vain Pele! Meillä paavi! Ja meillä on Messi! Joskus ihmiset ansaitsevat, että heidän uskonsa palkitaan. Joskus he ansaitsevat vieläkin enemmän! Ja Lionel teki sen! Minä itken, mutta en välitä tippaakaan! Olemme voittaneet, Fantino meuhkasi Youtube-kommenteista löytyneen käännöksen perusteella.

Tsekkaa Messin voittomaali Fantinon selostuksella tästä!

Ja koska FIFA poistaa MM-kisavideot Youtubesta, löytyy pelkkä selostusraita tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut