Mestarien Liigan Vihjeet ja Sarjataulukko

Mestarien liiga 2015-2016

Vaikka valmentajat sitä harvemmin sanovat ääneen, niin Mestareiden liigan voittaminen on maanosan suurseurojen tavoitelistalla selvä ykkönen. Vedonlyöntimarkkinoilla Euroopan suurimmat ovat tukevasti kärjessä –  Barcelona, Real Madrid ja Bayern Munchen ovat suurimmat suosikit.

Täältä näet Mestarien liigan vihjeet, tulokset, otteluohjelman ja sarjataulukon.

Lyö vetoa Mestarien Liigan otteluista näillä sivustoilla:

Parhaat talletusbonukset

 Yleistächamp

Mestareiden liiga on vedonlyöjälle mielenkiintoinen sarja. Karsinnoissa ja lohkovaiheessa kohtaavat usein joukkueet, jotka eivät vuosikausiin ole pelanneet vastakkain. Kuinka tällaisen otteluparin voimasuhteita voi arvioida? Hyvä uutinen on se, että vedonvälittäjät ovat arvioissaan usein yhtä paljon metsässä kuin vedonlyöjätkin.

Vedonlyöjän on Mestareiden liigan otteluita puntaroitaessa osattava laittaa myös joukkueiden kotimaiden liigat tasonsa mukaiseen järjestykseen. Jos Kreikan mesari kohtaa Belgian mestarin, niin on osattava arvioida mikä on kummankin liigan taso. Tässä avautuu vedonlyöjälle kaksinkertainen mahdollisuus löytää yliarvostettuja joukkueta. Usein entisaikojen suuruudet nykykunnosta huolimatta ovat suuren yleisön suosiossa, ja tämä näkyy vedonlyöntikäyttäytymisessä. Esimerkiksi Manchester United sai paljon vuosia paljon kannatusta vetomarkkinoilla vaikka peli ei sir Alex Fergusonin lähtemisen jälkeen enää kulkenut.

Samalla tavalla suositut liigat saavat tasoaan enemmän kannatusta. Valioliiga oli vuosia vedonlyöjien suosiossa, ja Valioliiga-seurat saivat Euroopan kentillä paljon vetorahaa, varsinkin brittiläisissä vetofirmoissa paikallisia seuroja pelattiin kohtuuttomasti. Jos vedonlyöjä onnistuu löytämään yliarvostetun liigan yliarvostetun joukkueen kohtaamassa aliarvostetun sarjan aliarvostetun joukkueen, niin tiedossa on loistava vetokohde.

Barcelona on ykkösuosikki

barcelonaKauden 2015-2016 Mestareiden liigan suosikit ovat vanhoja tuttuja nimiä. Viime kauden mestari Barcelona on ykkössuosikki, seuraavina tulevat Bayern Munchen ja Real Madrid. Kovimmat haastajat kärkikolmikolle ovat Valioliigan suurseurat sekä Pariisin SG.

Barcelona ei tällä kaudella ole ainakaan viime vuotista heikompi. Päävalmentaja Luis Enrique on nyt toista kauttaan Barcan valmentajana ja joukkue tuntee hieman paremmin hänen systeeminsa ja tapansa. Barcan joukkue ei juurikaan ole muuttunut viime vuodesta. Pedro lähti Chelseaan elokuussa, mutta se ei ole ratkaiseva menetys. Barcalle on annettu siirtokielto vuoteen 2016 saakka, koska seura oli tehnyt sopimuksia alaikäisten, ulkolaisten pelaajien kanssa. Siirtokiellosta huolimatta Barca hankki Arda Turanin ja Aleix Vidalin. He kumpainenkin istuvat katsomon puolella ensi vuoteen saakka, mutta sen jälkeen he kyllä vahvistavat ja monipuolistavat Barcan joukkuetta. Barcan loistava kärkikolmikko Leo MessiLuis SuarezNeymar on tällä kaudella vähintään yhtä vaarallinen kuin viime vuonna.

Kakkosena Bayern Munchen

bayernBayern Munchenkin lienee viimekautista parempi. Joukkue menetti seuraikoni Bastian Schweinsteigerin Manchester Unitediin, mutta korvaajaksi tullut Arturo Vidal taitaa olla pelaajana parempi, ja ainakin Vidal pysyy terveenä paremmin kuin Schweinsteiger. Ranskalainen laituri Franck Ribery on myös kärsinyt paljon loukkaantumisista viime kausina, ja hänen korvaajakseen Bayern hankki brassilaituri Douglas Costan Shaktar Donetskista. Costa on ollut kesän harjoitusotteluissa ja alkukaudesta todella hyvä.

Bayernin valmentajan Pep Guardiolan asema on joukkueen takellellessa ollut hieman epävarma, ja sitä se on nytkin. Schweinsteigerin lähtö oli kova pala faneille, ja jos nyt Bayernin peli kangertelee, niin hyvin nopeasti Guardiolasta tehdään syyllinen. Joka tapauksessa Bayernin joukkue on täynnä loistavia pelaajia, joka pelipaikalla on maailmanluokan pelaaja, joten kyllä se jälleen on oikeutetusti yksi ennakkosuosikeista.

Real Madridin uusi valmentaja Benitez

realmadridReal Madridin suurin muutos täksi kaudeksi oli valmentaja Carlo Ancelottin vaihtuminen Rafael Beniteziin. Toinen suuri muutos oli pitkäaikaisen maalivahdin, kapteenin ja seuraikonin Iker Casillasin passittaminen muualle. Real Madridissakin ollaan heikolla jäillä. Jos peli ei kulje niin syyllisiä kyllä löytyy ja päitä putoilee. Benitezin ajatuksena kauden alla on ollut antaa walesilaiselle Gareth Balelle enemmän vastuuta ja vapauksia. Ongelmana on kuitenkin se, kuinka Cristiano Ronaldo suhtautuu siihen, jos parrasvaloihin nousee toinenkin pelaaja. Syyskuun puoliväliin mennessä madridilaisten asiat ovat vielä hyvin. Kauden La Liga -avauksen Real Madrid pelasi 0-0 Gijonin kanssa, mutta tästä kaksi seuraavaa se voitti yhteislukemin 11-0. Ronaldo teki Espanyolia vastaan viisi maalia. Benitez hankki kauden alla joukkueeseen kovan luokan vahvistuksen keskikentälle. Inter Milanista tullut Mateo Kovacic tulee olemaan tärkeä osa keskikentän puolustavaa osastoa, tämä helpottaa Toni Kroosin ja Luka Modricin pelaamista.

Haastajat Brittein saarilta: MAnchester City, Arsenal, Manchester United

Valioliigan neljä suurta ovat haastajien listalla kärkipäässä. Viime kauden Valioliigan mestari Chelsea on alkukaudesta kompuroinut, ja samaten Manchester United on ollut vaisunlainen. Brittiläisistä haastajista kärkeen voi nostaa Manchester Cityn ja Arsenalin.

ManCity on aloittanut vuoden vakuuttavasti. Se on voittanut kaikki tämän kauden viisi Valioliiga-ottelua maalierolla 11-0. Viime kauden loppupuolella seuran managerin Manuel Pellegrinin asema oli tukala, ja se oli jo melkein kiveen kirjoitettu, että Pellegrini saisi lähteä. Seura teki kuitenkin kiitettävän pitkämielisen ja ilmeisen oikean ratkaisun jatkaessaan Pellegrinin pestiä. Pellegrini ja joukkue ovat vuoden kokeneempia, ja vaikeudet vahvistavat. City taitaa olla tällä kaudella parempi kuin koskaan. Pellegrini sai uusina pelaajina joukkueenseen muun muassa Raheem Sterlingin ja Fabian Delphin. Englannin maajoukkuemiehet ovat erinomainen lisä Cityn ennestään loistavaan keskikenttään.

Arsenalin potentiaalista kertoo se, että viime kauden 20 viimeisen Valioliiga-ottelun kuntopuntarissa se oli koko liigan ykkönen. Arsenalin viime kausi meni piloille loukkaantumisongelmien vuoksi. Seura on kiinnittänyt tähän huomiota, ja nyt pelaajat ovat voittopuolisesti pelikuntoisia. Arsenalin kesän vahvistus on maalivahti Petr Cech Chelseasta. Cech aloitti Valioliiga-kauden surkeasti West Hamia vastaan, mutta hän on kyllä varmasti loistava ankkuri Arsenalin puolustukseen. Arsenalin manageri Arsene Wenger havitteli pitkään Real Madridin kärkimiestä Karim Benzemaa, mutta siirto jäi toteutumatta. Jos Benzema olisi tullut Lontooseen, niin tämä olisi kyllä nostanut Arsenalin osakkeita huimasti. Joukkueen heikko kohta lienee juuri hyökkäys, Olivier Giroud ei ole huippuluokan kärkimies.

Maalintekijät – joko Zlatanin vuoro?

Paris SG putosi viime kaudella Mestareiden liigasta neljännesfinaaleissa tulevalle mestarille Barcelonalle yhteismaalein 5-1. PSG joutui omaan kotiotteluunsa ilman joukkueen ykköshyökkääjää Zlatania. Zlatanin merkitys PSG:lle on aikalailla sama kuin jos Barca joutuisi otteluun ilman Leo Messiä tai Real Madrid ilman Cristiano Ronaldoa.

Täksi kaudeksi PSG taitaa olla vahvistunut. Näin alkukaudesta täytyy vielä painottaa sanaa ”taitaa”, sillä joukkueen hankkima Angel di Maria on onnistuessaan erinomainen pelaaja, mutta kuten viime kausi osoitti, floppejakin tulee. Viime kauden di Maria pelasi Manchester Unitedissa, ja muutamaa hienoa ottelua lukuunottamatta hän oli paha pettymys. Jos PSG saa di Mariasta parasta irti, niin sitten kyllä pariisilaisten kärkikolmikko Zlatan – di Maria – Cavani on lähes Barcan kovan kolmikon veroinen.

Lantit haastajille- Mestarien Liigan kertoimia

Mestaruusvedot: Vedonlyöntimarkkinoilla top 3 –joukkueiden mestaruuskertoimet ovat aivan liian pienet pelattavaksi. Suosikki Barcelonan kerroin on Unibetilla vain 4.00, ja hankala nähdä joukkueen voittavan Mestareiden liigan kuitenkaan joka neljäs kerta. Fiksuimmat pelit löytyvät haastajista. Samalla kun kärkijoukkueiden kertoimet laskevat, niin haastajien nousevat pelattaviksi. Manchester City saa Unibetilta mestaruuskertoimen 13.00 ja PSG kertoimen 16.00. Näistä pelaaja voi valita mielensä mukaan toisen. Joka tapauksessa keväällä on edessä jännittävät pudotuspelit, joissa kumpikin haastaa kenet tahansa aivan tasavertaisesti.

Maalintekijävedot: Mestareiden liigan parhaasta maalintekijästä voi myös lyödä vetoa haastajien kautta top 3 -joukkueita vastaan. Manchester Cityn ykköspyssy Sergio Aguero saa Champions Leaguen maalikuninkuudesta Unibetilta kertoimen 18.00 ja supertähti Zlatan peräti 36.00 Zlatanin kerroin on varmasti ylikerroin eikä Agueron kerroinkaan kaukana tästä ole.

Unibetin kertoimet Mestareiden liigan voittajalle ennen lohkopelien alkamista

Barcelona 4.00 | Bayern Munchen 5.50  | Real Madrid 6.50 | Chelsea 10.00 | Manchester City 13.00 | PSG 16.00 | Arsenal 21.00   Veikkaa Unibetillä

Unibetin kertoimet Mestareiden liigan maalikuninkaalle ennen lohkopelien alkamista

Cristiano Ronaldo 3.75 | Lionel Messi 4.00  | Luis Suarez 9.00 | Neymar 9.00 | Sergio Aguero 18.00 | Zlatan 36.00   Veikkaa Unibetillä

 

Sarjataulukot