Mestarien Liigan Vihjeet ja Sarjataulukko

Mestarien liiga 2017-2018

Vaikka valmentajat sitä harvemmin sanovat ääneen, niin Mestareiden liigan voittaminen on maanosan suurseurojen tavoitelistalla selvä ykkönen. Usein se oma liiga joutuu soittelemaan sitä kakkosviulua kun joukkue haluaa menestyä maailman parhaassa jalkapalloliigassa. Ja mikäpä joukkue ei haluaisi menestyä?

Mestarien Liiga – ajankohtaista

Mestarien liigassa on kauden 2017 / 2018 osalta edetty siihen pisteeseen että lohkopelit on pelattu ja jokaisen lohkon kaksi parasta joukkuetta tullaan näkemään pudotuspeleissä. Helmi- ja maaliskuun aikana pelataan todella kiven kovat pudotuspelit ja näiden pelien jälkeen meillä on jäljellä tämän kauden Mestarien Liigan kahdeksan parasta joukkuetta.

Ensimmäisellä pudotuspeliviikolla ovat vastakkain seuraavat joukkueet. Vastakkain ovat mm. suurseurat Juventus ja Tottenham ja Real Madrid ja Paris SG. Näistä vain kaksi joukkuetta voi jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon. Otteluiden perässä kertoimet Unibetille:

13.2.2018 Basel – Manchester City 9.50 – 4.85 – 1.37
13.2.2018 Juventus – Tottenham 1.92 – 3.45 – 4.40

14.2.2018 FC Porto – Liverpool 3.10 – 3.45 – 2.30
14.2.2018 Real Madrid – Paris SG 2.25 – 3.65 – 3.00

Toisella pudotuspeliviikolla nähdään myös kovia ottelupareja, vastakkain ovat mm. Chelsea ja Barcelona. Mikään joukkue ei ole ilmaiseksi paikkaansa näissä jatkopeleissä saanut ja tuskin mikään ottelupari tulee ihan helppo olemaan vaikka kertoimet otteluissa ovat aika isoja joidenkin joukkueiden osalta.

20.2.2018 Bayern München – Besiktas 1.18 – 7.50 – 15.50
20.2.2018 Chelsea – Barcelona 3.40 – 3.45 – 2.20

21.2.2018 Sevilla – Manchester United 3.10 – 3.25 – 2.45
21.2.2018 Shakthar Donetsk – Roma 2.80 – 3.30 – 2.60

Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Toiset osaottelut pelataan maaliskuun puolella seuraavasti.

6.3.2018 Liverpool – FC Porto
6.3.2018 Paris SG – Real Madrid

7.3.2018 Manchester City – Basel
7.3.2018 Tottenham – Juventus

13.3.2018 Manchester United – Sevilla
13.3.2018 Roma – Shakhtar Donetsk

14.3.2018 Besiktas Bayern München
14.3.2018 FC barcelona – Chelsea

Yleistächamp

Mestareiden liiga on vedonlyöjälle mielenkiintoinen sarja. Karsinnoissa ja lohkovaiheessa kohtaavat usein joukkueet, jotka eivät vuosikausiin ole pelanneet vastakkain. Kuinka tällaisen otteluparin voimasuhteita voi arvioida? Hyvä uutinen on se, että vedonvälittäjät ovat arvioissaan usein yhtä paljon metsässä kuin vedonlyöjätkin.

Vedonlyöjän on Mestareiden liigan otteluita puntaroitaessa osattava laittaa myös joukkueiden kotimaiden liigat tasonsa mukaiseen järjestykseen. Jos Kreikan mestari kohtaa Belgian mestarin, niin on osattava arvioida mikä on kummankin liigan taso. Tässä avautuu vedonlyöjälle kaksinkertainen mahdollisuus löytää yliarvostettuja joukkueta. Usein entisaikojen suuruudet nykykunnosta huolimatta ovat suuren yleisön suosiossa, ja tämä näkyy vedonlyöntikäyttäytymisessä.

Samalla tavalla suositut liigat saavat tasoaan enemmän kannatusta. Valioliiga oli vuosia vedonlyöjien suosiossa, ja Valioliiga-seurat saivat Euroopan kentillä paljon vetorahaa, varsinkin brittiläisissä vetofirmoissa paikallisia seuroja pelattiin kohtuuttomasti. Jos vedonlyöjä onnistuu löytämään yliarvostetun liigan yliarvostetun joukkueen kohtaamassa aliarvostetun sarjan aliarvostetun joukkueen, niin tiedossa on loistava vetokohde.

Lyö vetoa Mestarien Liigan otteluista näillä sivustoilla:

Parhaat talletusbonukset

Kauden 2017-2018 lähtökohdat

Tällä kaudella Mestareiden liiga on mielenkiintoisempi kuin aikoihin. Uusia joukkueita on noussut mukaan suosikkien joukkoon. Vanhat tutut Real Madrid, Barcelona ja Bayern Munchen ovat edelleen ennakkoarvioissa kärkiryhmässä, mutta nyt terävin kärki on kasvanut. PSG:tä valtavine kesän satsauksineen ei voi ohittaa. Samaten Manchester City on käyttänyt huimat puntapinot joukkueen parantamiseksi. Toinen Manchesterin joukkue United on myös jälleen vahvistunut, eikä hyvätasoista Jose Mourinhon valmentajaa ryhmää voi jättää ulos mestaruusarvioinneista. Ja vielä viime kauden Valioliigan vakuuttava mestari Chelseakin on otettava huomioon. Italian ykkönen Juventus oli viime vuonna finaalissa, ja kyllä Juve on vahva tälläkin kaudella.

Mestareiden liigassa ei ole toviin ollut todellista yllätysmestaria. 2000-luvun alkupuolella Portugalin Porto ja Englannin Liverpool veivät Champions Leaguen mestaruudet, ja ne olivat jonkinlaisia yllätyksiä. Tämän jälkeen finaalivoittaneiden lista on tuttua luettavaa – viimeisinä kymmenenä kautena espanjalaiset Barcelona ja Real Madrid ovat kumpikin voittaneet liigan kolmesti.

Tämän kauden finaali ollaan pelaamassa sodan runteleman Ukrainan Kiovassa. Lohkoarvonta meni melko sopuisasti, jonkinlaiseksi kuolemanlohkoksi tuli ehkäpä lohko H, jossa pelaavat Real Madrid, Dortmund, Tottenham ja APOEL.

Mestari Real Madrid on taas ykkösuosikki

realmadridVetomarkkinoiden suosikki Mestareiden liigan voittajaksi on viime kauden ykkönen Real Madrid. Unibet antaa Realin voitolle kertoimeksi 5.25. Real Madrid on rungoltaan sama kuin viime vuonna, mitäpä sitä voittavaa yhdistelmää hajottamaan. Uusia pelaajia joukkueessa ovat tärkeimpinä Atletico Madridista tullut laitapakki Theo Hernandez sekä Real Betisistä tullut keskikentän Dani Ceballos. Poislähtijöitä ovat vähälle peliajalle jäänyt kärki Alvaro Morata sekä laitapakki Danilo.

Real Madridin kohdalla suurimmat kysymysmerkit ovat Cristiano Ronaldon pelikunto, kuinka kauan joukkueen ykköstähti jaksaa samalla huimalla pelitasolla? Ronaldo on jo 32-vuotias, ja jossain vaiheessa ikä ottaa miehen kiinni ja spurtit hidastuvat. Walesilainen mainio laituri Gareth Bale oli viime kaudella pitkät tovit loukkaantuneena, häneltä jäi muun muassa Walesin Cardiffissa pelatusta loppuottelusta suurin osa väliin. Bale tuli viime kauden finaalissa kentälle noin vartti ennen loppua. Kunnossa pysyessään Bale kyllä paikkaa aukkoa, jos Ronaldo istuu sivussa.

Barcelona vielä kakkosena Bayern Munchenin kanssa

barcelonaVetomarkkinoiden kakkossuosikin paikalla ovat Barcelona ja Bayern Munchen. Unibet antaa kummallekin kertoimeksi 7.50.

Barcelona on joukkueista enemmän sekaisin, ainakin alkukaudesta. Neymarin poislähdön lisäksi joukkuetta sotkee toisen kärkipelaajan Luis Suarezin loukkantuminen, joka pitää uruguaylaisen sivussa muutaman viikon. Mestareiden liigan ratkaisut pelataan keväällä, eikä alkukauden tilanne tässä kuitenkaan ratkaise.

Barca sai Neymarin myynnistä valtaisan kasan rahaa, ja sitä takuulla käytetään jossain vaiheessa joukkueen vahvistamiseksi. Kiinasta tullut Paulinho saanee kauden mittaan hyvin peliaikaa keskikentän pohjalla Busquestin ja Rakiticin kanssa.

Neymarin lähtö ja päävalmentajan vaihtuminen Luis Enriquesta Ernesto Valverdeen ovat Barcan kohdalla kysymysmerkkejä. Luis Enriquen valmentaman joukkueen sydän oli kolmen kärki Messi-Neymar-Suarez. Barca teki viime kauden La Ligassa 116 maalia, ja näistä Messi teki 37, Suarez 29 ja Neymar 13. Valverden on nyt keksittävä uusi pelisysteemi joukkueelle. Mahdollisuuksia ja euroja Valverdella kyllä on joukkueen rakentamiseksi. Tulosta olisi kyllä saatava aikaiseksi oikeastaan heti, katalonialaisyleisö ei ole kovin kärsivällinen.

PSG panostaa

psg1PSG on Unibetin listoilla Mestareiden liigan nelossuosikki kertoimella 8.00. PSG:n menestys Mestareiden liigassa on mielenkiintonen kysymys. Viime kaudella se oli jo lähellä päästä pitkälle, ensimmäisellä pudotuspelikierroksella PSG voitti kotonaan Barcelonan komeasti 4-0. Toisessa osassa sitten pelattiin legendaarinen ”Nou Campin teurastus”, ja ilmeisesti tästä järkyttyneenä PSG:n johto päätti varmistaa, että mitään samanlaista ei enää tapahdu. Neymar ei enää kiusaa PSG:ta, hänet ostettiin joukkueeseen. ”Jos et voi voittaa heitä, osta heidät” tuntuu nyt olevan pariisilaisten motto.

PSG:n hyökkäys taitaa nyt Neymarin tulon jälkeen olla maanosan kuuminta kärkeä, mutta pärjääkö sen puolustus muiden huippujoukkueiden kanssa. Viime kaudella juuri peräpää mureni tiukassa paikassa, eikä tämän osan petraamiseen PSG:n leirissä juurikaan kesällä tunnuttu kiinnittävän huomiota.

Manchester City pisti puolustuksen uusiksi

mancityManchester City taas on kiinnittänyt huomiota puolustuksen parantamiseen. Joukkueen mainio manageri Pep Guardiola käytti kesän siirtomarkkinoilla valtaisan kasan puntia ja euroja peräpään tilkitsemiseksi. Benjamin Mendy oli kesän kallein pakki, hänet saatiin Monacosta 57.5 miljoonalla eurolla. Toiselle laidalle puolustukseen tuli Tottenhamista Kyle Walker 51 miljoonalla eurolla. Vielä Danilokin tuli Real Madridista laitapakkiongelmaa helpottamaan 30 miljoonalla eurolla. Viime kauden liki katastrofaalista maalivahtitilannetta parantamaan Guardiola osti Benficasta Edersonin 40 miljoonalla eurolla.

Manchester City on paperilla mainio joukkue. Viime kaudella se putosi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella kauden komeettajoukkue Monacolle. Puolustus petti viime vuonna Cityn, Monaco voitti otteluparin vierasmaalisäännöllä maalein 6-6.

Jos Pep Guardiola saa kalliit puolustajansa pelaamaan hyvin myös alaspäin, niin City on kova ryhmä jokaisessa turnauksessa, myös Champions Leaguessa. Unibetin vedonlyöjät arvioivat Guardiolan joukkueen Mestareiden liigan viitossuosikiksi mainiolla kertoimella 13.00.

 

Unibetin kertoimet Mestareiden liigan voittajalle ennen lohkopelien alkamista

Real Madrid 5.25 | Bayern Munchen 7.50  | Barcelona 7.50 | PSG 8.00 | Manchester City 13.00 | Manchester United 13.00 | Chelsea 16.00 | Juventus 16.00   Veikkaa Unibetillä

 

Sarjataulukot