Mestarien liiga alkaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kauan odotettu taistelu Mestarien liigan voitosta alkaa.

Jalkapallon Mestarien liiga alkaa tällä viikolla. Ensimmäiset ottelut pelataan tiistaina 18.9. sekä keskiviikkona 19.9. Tiistain osalta tarjontaa löytyy mm. Milanosta, jossa AC Milan saa vieraakseen Anderlechtin. On kuitenkin aivan selvää, että mielenkiintoisin ottelu käydään Espanjan pääkaupungissa Madridissa, jossa ”Valkoisessa talossa” Real Madrid kohtaa viime kaudella Englannin Valioliigan mestaruuden voittaneen Manchester Cityn.

Keskiviikon osalta tiedossa on mitä suuremmalla todennäköisyydellä ainakin Barcelona-Spartak Moskova sekä Manchester Unitedin ja Galatasarayn välisissä kohtaamisissa yhteen maaliin pelaamista. Odotetuimmat kamppailut käydään kuitenkin varmasti Lontoossa, jossa Valioliigan ylemmän keskikastin Chelsea saa vastaansa Italian liigan hallitsijan, Juventuksen. Myös Bayern Munchenin sekä Valencian välinen kohtaaminen on syytä katsoa. 

Muutama seura jota kannattaa ehdottomasti tarkkailla :

MALAGA :
Yksi Mestarien liigan mielenkiintoisimmista seuroista löytyy Espanjasta ja tarkemmin sanottuna Malagasta. Viime kaudella Malagaa rakennettiin hirveällä rahasummalla. Sheikki Abdullah Bin Nasser Al-Thani saapui Malagaan rahojen sekä suurten lupausten kanssa – nyt tilanne on hieman toinen. Viime kaudella Malaga hankkikin kokoonpanoonsa mm. Santi Cazorlan sekä Jeremy Toulalanin. Nyt tilanne on kuitenkin lyhyesti kerrottuna se, että paikka Mestarien liigassa on Malagalle erittäin tärkeä, sillä velkaantunut seura tulee sitä tarvitsemaan.

PSG :
Kyllä sitä rahaa osataan pelaajiin käyttää Ranskassakin. Pariisissa PSG on hankkinut hurjan kasan uusia pelaajia. Kokoonpanoon on tarttunut mm. esimerkiksi Zlatan Ibrahimovic, mutta alkukausi Ranskan liigassa on ollut täysi vitsi. PSG:stä ollaan kovalla vauhdilla tekemässä suurseuraa Euroopassa ja jopa Cristiano Ronaldon siirtymisestä ranskalaisseuraan ollaan keskusteltu. Todellisuudessa, jos PSG ei ole vakuuttanut ollenkaan Ranskan liigassa selkeästi heikompia vastaan, voi hyvin tulla suuria ongelmia myös Mestarien liigassa. Mahdollisuudet ranskalaisilla huippupelaajien kanssa ovat miten korkealle vain – tai sitten miten alhaalle vain.

Veikkaussivut | Tuomas