VIDEO: Näin eteni finaali vuonna 2014 - Toistaako historia itseään?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Tänään on yksi jalkapallovuoden jännittävimmistä ja mielenkiintoisimmista päivistä. Tänään illalla ratkeaa, mikä seura on Euroopan valtias, ja kumpi joukkue, Real Madrid vai Atletico Madrid, kruunataan Mestarien liigan voittajaksi.

Samat seurat kohtasivat toisensa Champions leaguen loppuottelussa niin ikään vuonna 2014. Estádio da Luzilla Lissabonissa, Portugalissa pelatun ottelun voitti lopulta dramaattisten vaiheiden jälkeen ottelun ennakkosuosikki Real Madrid.

Pieni ja piskuinen Atletico Madrid oli aina ottelun lisäajan 3. minuutille asti kiinni seurahistoriansa ensimmäisessä Mestarien liigan voitossa toppari Diego Godinin puskumaalilla. Realin yhdeksi suurimmaksi sankariksi nousi, niin ikään toppari, Sergio Ramos joka toi Los Blancosin 1 – 1 tasoihin lisäminuuteilla ja vei ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla Atleticon koneesta loppui bensa ja Real meni menojaan. Ottelun lopputuloksena murskaavat 4 – 1 lukemat.

 

Miten käy tänään? Marssiiko Real jälleen voittoon Cristiano Ronaldon kanssa vai saako Diego Simeone kruunun valmentajanuralleen? Milanossa pelattava huikea ottelu alkaa kello 21.45 ja se on katsottavissa niin YLE:n kuin Viasatin kanavilta. Muun muassa peliyhtiö ComeOn on vahvasti mukana finaali-illassa vedonlyöntikampanjallaan!

Lue myös:

VIDEO: RAFAEL NADAL JÄTTI RANSKAN AVOIMET KESKEN

VIDEO: VALOKUVAAJA SAI OSUMAN KUULASTA MAAILMANMESTARUUSKILPAILUISSA

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa