Mestarien liiga finalisti tulossa elokuussa Suomeen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 30.5.2015

Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan italialainen huippuseura Juventus olisi tulossa elokuussa pelaamaan harjoitusottelun Suomeen. Tämän hetkisten tietojen mukaan ”Vanha Rouva” kohtaisi Suomessa turkulaisen FC Interin. FC Interin puheenjohtaja Stefan Håkans myönsi pari päivää sitten Yle Urheilulle, että keskusteluja on käyty, mutta vielä ei ole mitään muuta kerrottavaa.

Neuvotteluja on käyty sekä FC Interin omasta toimesta että Infront Finland Oy:n välityksellä. Infront Finland Oy oli juuri se taho, joka oli junailemassa Espanjan suurseuran Barcelonan viimekesäistä vierailua HJK:n vieraana Helsingin Olympiastadionilla. Yrityksen toimitusjohtajan Mikko Vannin mukaan Infrontin tavoitteena on saada jokin eurooppalainen suurseura myös Helsingin ulkopuolelle.

Vaikka FC Inter eikä Infront Finland Oy eivät voineet vielä vahvistaa mitään virallisesti, niin neuvottelujen myönnetään olevan loppusuoralla. Vannin mukaan kaikki pitää saada lyötyä lukkoon viimeistään ennen Juhannusta, jotta mahdollinen lipun myyntiin saadaan käyntiin.

Juventus on noussut tällä kaudella jälleen eurooppalaisen jalkapallon eliittiin. Seura voitti tällä kaudella jo neljännen peräkkäisen Seria A mestaruuden, sekä Italian Cupin. Torinolaisseura tavoittelee vielä legendaarista triplaa kun se kohtaa Barcelonan Mestarien liigan finaalissa Berliinin illassa Kesäkuun 6. päivä.