Manchester United - Real Madrid 5.3.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/04/2013
Jaa tämä...

Cristiano Ronaldo ensimmäistä kertaa Old Traffoldilla Realin paidassa.

Manchester United – Real Madrid, Merkki Alle 2,5 maalia, Kerroin 2,40 Betsson

Manchester United – Real Madrid, Merkki United menee jatkoon, Kerroin 2,30 Besson

Tämä ottelu jää historian kirjoihin. Tässä ottelussa ei taistella ainoastaan Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon pääsemisestä. Odotettavissa on yksi parhaimpia otteluita moneen vuoteen, jossa Unitedin ikinuori Ryan Giggs saavuttaa upean rajapyykin, toivottavasti.

Unitedin 39-vuotias Ryan Giggs pelaa erittäin todennäköisesti 1000 virallisen ottelunsa Madridia vastaan. Giggsille riittää kun hän pääsee ottelussa kentälle, jonka Ferguson tulee aivan varmasti tekemään.

Cristiano Ronaldo saapuu ensimmäistä kertaa Old Traffoldille sen jälkeen kun hän lähti ennätyssummalla Unitedista Madridiin. Portugalilainen on ollut viime aikoina huimassa vireessä ja mättänyt maaleja kovia joukkueita vastaan. Ronaldo onnistui maalinteossa myös Unitedia vastaan ensimmäisessä osaottelussa. Pystyykö kukaan pysäyttämään tämän hetken maailman parasta pelaajaa Old Traffoldilla?

 

Real Madrid lähtee vierasotteluun ennakkosuosikkina

Real Madridin peli yski todella pahasti alkukaudesta. Joukkue oli todella haluton ja joukkueen sisällä oli pelaajariitoja. Tämä kaikki on nyt historiaa, nimittäin tällä hetkellä espanjalaiset pelaavat todella tehokasta futista. Peli ei perustu pallonhallintaan vaan nopeisiin vastahyökkäyksiin. Laitapelaaminen sekä puolustus ovat maailman parasta. Tällä hetkellä ainoastaan Casillas on puolikuntoinen, mutta kaikki muut pelaajat ovat kunnossa. Mourinho saa laittaa kentällä juuri sellaisen kokoonpanon kuin haluaa.

Ottelusta on lupa odottaa maalijuhlia. Kertoimet ovat tippuneet kuin lehmän häntä over kohteissa (2,5 / 3,5 / 4,5 maalia). Sen takia kertoimien puolesta kannattaa suosia kohdetta alle 2,5 maalia. Mikäli United tekee ottelussa avausmaalin, ei Real pääse käyttämään heidän parasta asettaan – vastahyökkäyksiä. Madridilla on ollut paljon ongelmia bussijoukkueita vastaan ja United osaa puolustamisen. Myös Unitedin jatkoonpääsyyn saa hyvän kertoimen. United menee jatkoon kotivoitoilla sekä 0-0 tasapelillä (1-1 tasapelillä ottelu menee jatkoajalle).

Mahdolliset avauskokoonpanot:

MU: De Gea; Evra, Vidic, Ferdinand, Rafael; Carrick, Cleverley; Wellbeck, Kagawa, Rooney; Van Persie

RM: Lopez; Coentrao, Pepe, Varane, Arbeloa; Alonso, Khedira; Ronaldo, Özil, Di Maria; Higuain

Veikkaussivut | Neukka