Opas Mestarien liigan veikkaukseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kuva: AFP
  • 28/09/2015
Jaa tämä...

Jalkapallon Mestarien liiga on yksi maailman seuratuimmista urheilusarjoista – eikä syyttä. Eurooppalaisen huippujalkapalloilun suurimmat tähdet kohtaavat eurokentillä, jossa panoksena on himoittu Mestarien liigan mestaruuspokaali. Mestarien liigan suosio näkyy luonnollisesti myös vedonlyöntitarjonnassa. Kaikki vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat turnauksen jokaiseen otteluun todella rutkasti vedonlyöntikohteita.

Suurimmat vedonlyöntiyhtiöt kuten Unibet ja Bet365 tarjoavat Mestarien liigan otteluihin lisäksi todella kattavan Live-vedonlyönnin, joka takaa jalkapallon ystäville jännitettävää otteluiden viime sekunneille asti. Unibetin ja Bet365:n sivuilta löydät lisäksi läpi kauden lukuisia erilaisia Mestarien liiga -aiheisia bonuksia, jotka kannattaa hyödyntää.

Unibetin lisäaikavakuutus pelastaa viime hetken tappioilta

Unibet lanseerasi viime kaudella Mestarien liigan otteluihin lisäaikavakuutuksen, joka palauttaa hävityn vedon, mikäli ottelun lisäajalla nähdään maali. Palautus koskee oikea lopputulos, puoliaika/täysiaika, ensimmäinen maalintekijä ja viimeinen maalintekijä -vetoja.

Mestarien liigan ohella Unibetin lisäaikavakuutus on käytössä myös Englannin Valioliigassa ja Espanjan La Ligassa. Suosittelemmekin ottamaan lisäaikavakuutuksen käyttöön Unibetin sivuilla heti, sillä mikään ei kirvele vedonlyöjää yhtä paljon, kuin jättiosuman sulaminen lisäaikamaalin seurauksena.
Lisä-aikavakuutuksen voi hakea Unibetin sivustolta

NordicBetin Champions 7 -kilpailussa jaossa huima jackpot

NordicBet julkaisi Mestarien liigan karsinnoissa uuden Champions 7 -kilpailun. Mestarien liiga -aiheisen kilpailun idea on hyvin yksinkertainen. Pelaajan tulee veikata viikoittain seitsemän ennalta valitun Mestarien liigan ottelun 1X2 -tulos. Seitsemän oikein veikannut pelaaja voittaa hulppean jackpotin, joka kasvaa viikoittain, mikäli täysin oikeaa riviä ei löydy.

NordicBet palkitsee myös kuusi oikein veikanneet pelaajat. Vaikka jackpot jäisi yhden osuman päähän – ei kilpailusta jää täysin tyhjin käsin.

Champions 7 -kilpailuun osallistuminen on ilmaista. Pelaajan tulee olla kuitenkin lyönyt vetoa NordicBetin sivuilla edellisen seitsemän päivän aikana, jotta jackpotin voittaminen on mahdollista.

Lisätietoja täältä

Tarjouksia läpi kauden

Mestarien liiga on vedonlyöjien keskuudessa huippusuosittua. Tämän ovat huomanneet myös lukuisat vedonlyöntiyhtiöt, jotka tarjoavat läpi kauden erilaisia bonuksia nimenomaan jalkapallon kuningasturnaukseen.

Vedonlyöntiyhtiöistä ainakin ComeOn ja Bet365 ovat tarjonneet jo alkukaudella riskittömiä vetoja Mestarien liigaan, joista asiakkaat ovat päässeet nauttimaan. Riskittömät vedot ovatkin oivia mahdollisuuksia kokeilla isokertoimisia kohteita, jotka saattaisivat jäädä tavallisesti pelaamatta. Riskittömän vedon epäonnistuessa saat joka tapauksessa rahasi takaisin pelitilille, joten tässä tapauksessa riskinotto todella kannattaa.

Etenkin englantilaissseuroilla on ollut viime kausina vaikeaa eurokentillä, mutta tästä huolimatta vastustajat saavat toistuvasti todella korkeita kertoimia englantilaisseuroja vastaan. Yllätyksiä on nähty jo alkukaudella, joten altavastaajien pelaaminen ei ole ollenkaan hassumpi idea riskittömällä vedolla.

Parhaat kertoimet tulevaan ottelukierrokseen: 

29.9

Bate – AS Roma 5.00 – 3.75 – 1.80 Bet365

Porto – Chelsea 2.60 – 3.30 – 3.00 Bet 365

Lyon – Valencia 2.80 – 3.30 – 2.75 Bet 365

30.9

Juventus – Sevilla 1.82 – 3.60 – 4.50 Unibet

Shaktar – PSG 4.75 – 3.60 – 1.85 Bet365

Atletico Madrid – Benfica 1.57 – 4.00 – 7.00 Bet365

[interaction id=”5607a79ec70ac51c039d003f”]