Mestarien liigassa tarjolla mielenkiintoisia pelikohteita!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kuva: AFP
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Jalkapallon Mestarien liigan karsinnat pyörivät loppukesän ajan täyttä vauhtia. Tällä viikolla pelataan kolmannen karsintakierroksen avausottelut, kun esimerkiksi Suomen jalkapalloylpeys HJK avaa otteluparin FC Astanaa vastaan kotikentällään.

Nordicbetin uudessa Champions 7 -kilpailussa voit veikata Mestarien liigan tuloksia, ja voittaa samalla upeita palkintoja.

Karsintavaiheessa kilpailussa on 7 otteluparia, joiden tulos sinun tulee tietää. Syksyn lohkovaiheen alkaessa otteluita on tiistaisin ja keskiviikkoisin. Tietämällä jokaisen 7 ottelun lopputuloksen oikein, voit voittaa vähintään 2000 euron potin, mikäli olet ainoa 7 oikein saanut pelaaja. Potti alkaa 2000 eurosta, mutta mikäli oikeita osumia ei tule, Nordicbet lisää seuraavan kilpailuviikon pottiin 2000 euroa lisää.

Voit siis osallistua jokaisena viikkona kilpailuun ja voittaa vaikka useammankin päävoiton. Champions 7 -kilpailu on avoinna kaikille, mutta vain asiakkaat, jotka ovat lyöneet vähintään 7 vetoa edellisen 7 päivän aikana, voivat voittaa himoitun Jackpotin.

Karsintaotteluissa nähdään usein yllättäviäkin tuloksia, joten massoja vastaan pelaaminen voi tuoda sinulle isommat voitot. Etenkin vierasottelut ovat joukkueelle kuin joukkueelle hankalia Euroopan kentillä, mikä voi aiheuttaa ennakkosuosikkien yllättäviäkin tappioita.

Pelivalinnat 29.7.2015

HJK – FC Astana – Merkki X, kerroin 3.10 Nordicbet

Tekonurmikenttien taitajat HJK ja FC Astana iskevät yhteen Sonera Stadiumilla. HJK ei ole hävinnyt kuluvalla kaudella vielä ainuttakaan ottelua kotipyhätössään, ja se lähtee otteluun hyvällä itseluottamuksella. Vahvaa nousua tekevä kazakstanilainen Astana on materiaaliltaan helsinkiläisiä edellä, mutta Soneran kotitaika on ollut murtumaton tällä kaudella. Ennakoimme avausotteluun tasapelitulosta.

Salzburg – Malmö FF – Merkki 1 , kerroin 1.47 Nordicbet

Ruotsalaisjoukkue Malmö lähtee itävaltalaista Salzburgia vastaan altavastaajana. Malmö kaatoi Salzburgin viime vuonna Mestarien liigan play-off vaiheessa, mikä takasi ruotsalaisille paikan himoittuun Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Salzburg tavoittelee tällä kaudella tosissaan paikkaa Mestarien liigaan, ja kesällä vahvistunut itävaltalaisjoukkue ottanee avausottelusta kotivoiton.

Rapid Wien – Ajax – Merkki 2, kerroin 3,25 Nordicbet

Perinteikäs eurojoukkue Ajax lähtee hakemaan avausosasta hyvää tulosta itävaltalaisen Rapid Wienin vieraana. Ajax on ollut jo vuosien ajan tuttu näky Mestarien liigan lohkovaiheessa, kun taas Rapidia lohkopaikat ovat viime vuosina kiertäneet. Hollantilaisjoukkue Ajax on tässä otteluparissa selkeä ennakkosuosikki, ja uskomme materiaalieron näkyvän jo avausosassa. Pelivalintamme on vierasvoitto.

Tsekkaa tästä pitkä vihje HJK-Astana-matsiin, joka starttaa klo 19.00!