Mestarien liiga jatkuu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/12/2012
Jaa tämä...

Basel ja Marseille lähtevät turvaamaan 1-0 etumatkojaan vieraskentille.

 

Yksi kauden UCL-yllättäjäjoukkueista löytyy Sveitsistä. Basel otti ansaitun kotivoiton ja jatkoi upeaa taivaltaan tämän kauden Mestarien liigassa. Nyt joukkue on kovimman mahdollisen paikan edessä, vaikka lähteekin etumatkalta toiseen osaotteluun. Basel on ollut kotimaan liigassaan todella suvereeni, edellisen kerran sveitsiläisjoukkue on kokenut tappion virallisessa ottelussa 18.10.2011 Benficaa vastaan. Tätä ennen joukkue oli hävinnyt viimeksi elokuussa! Vaikka Bayern on viime aikoina hivenen kompastellut, lähtee se kotiedun ja materiaalieron turvin suuren suurena suosikkina tiistain YLE:n tv-otteluun. Saksalaiset antoivat kovan ”kenraalinäytön”, kun München nuiji Hoffenheimin Allianz Areenalla lauantaina peräti 7-1. München vyöryy kotiyleisön edessä päälle, Basel puolestaan keskittynee oman maalin varjeluun ja vastahyökkäyksiin.

Jatkuuko Bayernin lauantain kaltaiset maalitalkoot, vai venyykö Basel jatkopaikkaan? Jos pitää vieraiden puolia, parhaimman kertoimen Baselin selviytymiselle puolivälieriin antaa , jonka kerroin on 2,90.

 

Inter kärsi Stade Velodromella kirvelevän vierastappion, kun Marseille nikkasi pallon maaliin kulmapotkusta ottelun lisäajalla. Inter katkaisi voitottoman putkensa edellisessä ottelussa Chievoa vastaan, tätä ennen joukkue oli viimeksi voittanut 22. tammikuuta. Vierailija Marseillenkaan vire ei aivan paras mahdollinen ole, sillä joukkue on neljän ottelun tappioputkessa jääden näissä jokaisessa pelissä ilman maaleja. Ranskalaiset ovat tahkonneet siis 360 minuuttia ilman maaleja.

Kahden alavireisen joukkueen ainoat menestysmahdollisuudet ovat enää Euroopan kentillä. Marseillen 1-0 etumatka kääntää vakaakuppia vieraiden suuntaan, muttei Inter aivan vailla mahdollisuuksia ole. Nerazzurrin jatkoonmenolle  tarjoaa kertoimeksi 2,80.

 

Neljännesvälierien viimeiset osaottelut :

13.3 Bayern München – FC Basel

13.3 Inter – Marseille

14.3 Chelsea – Napoli

14.3 Real Madrid – TsSKA Moskova