Mestarien liigan neljännesvälieräparit arvottu!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Sveitsin Nyonissa arvottiin tänään Mestarien liigan tulevat otteluparit.

Jalkapallon Mestarien liiga jatkuu jälleen keväällä. Tänään Sveitsin Nyonissa järjestettiin Mestarien liigan neljännesvälierien otteluparien arvonnat. Jossain määrin voisi jopa todeta, että arvonnat tuottivat hurjaa draamaa muutamien joukkueiden kohdalle. Espanjalaisjätti Real Madrid sekä englantilaispoppoo Manchester United tulevat pelaamaan paikasta puolivälieriin! 

Muut otteluparit ovat myös erittäin mielenkiintoisia! Espanjalainen Valencia sekä ranskalainen PSG kohtaavat omassa taistelussa, puolestaan turkkilainen Galatasaray haastaa saksalaisen Schalken. Italialaisjätti Juventus joutuu mielenkiintoiseen testiin, sillä skotlantilainen Celtic on ehtinyt jo yllättämään esimerkiksi Barcelonan. Ja todennäköisesti en ihan väärässä ole, jos sanon, että juuri Barcelonan sekä italialaisen Milanin kohtaaminen ei taida olla myöskään ihan heikoimmasta päästä.

Loput neljännesvälieräparit muodostavat ukrainalainen Shakhtar Donetsk sekä saksalainen Dortmund, puolestaan portugalilaispoppoo Porto haastaa Malagan – Espanjan liigan kauden yhden kenties suurimman yllättäjän. Lontoossa pelataan myös Mestarien liigaa, sillä Arsenal sekä saksalainen Bayern Munchen iskevät yhteen.

Jalkapallofaneja tullaan hemmottelemaan keväällä hurjalla tahdilla. Huippumielenkiintoisia ottelupareja riittää vaikka muille jakaa ja tietenkin taistelu Jose Mourinhon sekä Alex Fergusonin välillä on varmasti se jännittävin. Tällä kertaa Lontoossa pelataan vain Arsenalin johdolla, sillä Chelseahan ei edennyt jatkoon alkulohkosta. Eilen cupin ottelunsa voittanut Chelsea voitti kylläkin viimeisessä ottelussa tanskalaisen Nordsjaellandin, mutta se ei lopulta riittänyt mihinkään.

Veikkaussivut | Tuomas