VIDEO: KHL:n välierät ratkesivat hienolla maalilla toisessa jatkoerässä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

KHL-seura Metallurg Magnitogorsk eteni torstaina Gagarin Cupin loppuotteluihin. Joukkue tiputti omassa välieräsarjassaan suomalaisten Sami Lepistön ja Teemu Hartikaisen edustaman Salavat Julajev Ufan.

Metallurg vei ottelusarjan lopulta nimiinsä 4 – 1 voiton, kun joukkue kairasi viidennessä ottelussa 3 – 2 voiton toisessa jatkoerässä laitahyökkääjä Yaroslav Kosovin maalilla, jota edelsi todella näyttävä maalin johtanut syöttänyt miehen joukkuekaverilta Bogdan Potekhinilta. Näin ollen kaksikko johdatti Metallurgin finaaleihin Venäjän suurseuraa Moskovan TsSKA:ta vastaan.

Kuten todettua suomalaisten Teemu Hartikaisen ja Sami Lepistön tehtävät idässä loppuivat viime metreille ennen finaaleja. Erityisesti kokenut maajoukkue puolustaja Lepistö pelasi huikean kauden ja kevään. Mies sivusikin KHL:n pudotuspelien puolustajien piste-ennätystä, sillä suomalainen teki 19 ottelussa tehot 6+7=13. Samaan pistemäärään on pystynyt aiemmin vain neljä muuta puolustajaa. Veikkaussivut.com uutisoi aiemmin tällä viikolla miten Lepistön huikeat otteet on huomioitu myös Pohjois-Amerikassa, ja saattaa olla että herra nähdäänkin ensi syksynä jälleen maailman suurimman ja kauneimman jääkiekkoliigan NHL:n dollarijäillä.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:

Tappara kaavailemassa Jukka Rautakorvelle uutta sopimusta

VIDEO: Jo yli kaksi miljoonaa katselukertaa – Maalivahti sylkäisee väärään aikaan väärässä paikassa