Miami Heat - Milwaukee Bucks 13.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Tekeekö Miami kotonaan selvää jälkeä Milwaukeesta?

Miami Heat – Milwaukee Bucks (+13,5 pistettä), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,05 | 10,50

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, itäisessä konferenssissa toisena oleva Miami Heat yrittää jatkaa vahvaa alkukauttaan Milwaukee Bucksin kustannuksella. Milwaukee Bucks on tällä hetkellä samassa konferenssissa sijalla kahdeksan. Materiaaliltaan Miami Heat on tälläkin kaudella NBA:n laadukkain joukkue, kun taas Milwaukee Bucksista ei voida käyttää lainkaan samalaisia sanoja. Miami Heat avasi kautensa hieman epätasaisesti, mutta joka tapauksessa tällä hetkellä tilanne on se, että neljästä edellisestä ottelustaan Miami Heat on saalistanut kolme voittoa – vaikkakin viime kierroksella Boston Celtics järjesti Miamin vieraana jättiyllätyksen 110-111 numeroihin päättyneessä ottelussa.

Milwaukee Bucks on alkukaudella ollut äärimmäisen epätasainen, sillä Milwaukee Bucks ei ole pystynyt nappaamaan kahta voittoa putkeen oikeastaan vielä missään vaiheessa! Viime kierroksella Milwaukee Bucks hävisi kotonaan Dallas Mavericksille 83-91 lukemin. Kaiken kaikkiaan Milwaukee on pystynyt nappaamaan muutamia arvokkaita voittoja yksittäisissä otteluissa, mutta hyvin epätasaiset peliesitykset ovat johtaneet siihen, että hyvin harva uskoo tässä ottelussa vierasjoukkueen mahdollisuuksiin. Milwaukeehan on hävinnyt valtavasti Miamia vastaan joukkueiden edellisiä kohtaamisia, joten siinä mielessä Milwaukee on tänään erittäin tiukan paikan edessä.

Lähtökohtaisesti materiaaliltaan Miami Heat on joukkueista valtavasti laadukkaampi eikä Miami Heat kauden aikana montaa ottelua kotonaan häviä! Miami Heat hävisi edellisen kotiottelunsa tiukan taiston jälkeen Boston Celticsiä vastaan, mutta muuten Miami tosissaan kerää kotonaan voitot melkeinpä ottelusta toiseen. Milwaukee Bucks on tänään lähes mahdottoman tehtävän edessä, joten selkeällä tasoituksellakin lähdetään pelaamaan Miamin kotivoittoa. Joukkueiden kahdeksasta viime kohtaamisesta vain kerran voitto on mennyt Milwaukeelle. Miami on kierroksen todennäköisin voittaja. Vierasjoukkue joutuu tänään kaiken järjen mukaan jyrän alle.

Veikkaussivut | Tuomas