Miami Heat - Oklahoma City Thunder 30.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Miami isännöi NBA:n huippukamppailussa Oklahomaa.

Miami Heat – Oklahoma City Thunder, merkki yli 203 pistettä, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,60 | 2,37 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n kierroksen huippukamppailussa Miami Heat sekä Oklahoma City Thunder iskevät yhteen. Tässä ottelussa kohtaavat periaatteessa kaksi suurinta mestarisuosikkia. Miami Heat löytyy itäisen konferenssin kakkospaikalta, kun taas Oklahoma City Thunder johtaa läntistä konferenssia. Miami Heat sekä Oklahoma City Thunder omaavat yksilötaidoltaan jotain sellaista mihin muilla ei ole vastausta. Miami Heat sekä Oklahoma City Thunder ovat tottuneet pelaamaan erittäin runsaskorisia kamppailuita ja useinhan näissä huipputaisteluissa korejakin reilusti nähdään. Miami Heat on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa, kun taas Oklahoma City Thunderin edellisestä tappiosta on valtavasti aikaa. Oklahoma City Thunder on kymmenestä edellisestä ottelustaan yhdessä jäänyt alle sadan tehdyn pisteen. Se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta.

Miami Heat tunnetaan normaalisti sellaisena kotijoukkueena, että vierasvoiton metsästäminen on etukäteen ajateltuna käytännössä mahdotonta – Miami Heat onkin itäisen konferenssin paras kotijoukkue yhdessä Indiana Pacersin kanssa. Miami Heat ei ole kotonaan tottunut häviämään periaatteessa lainkaan. Tilastojen valossa Miami Heat onkin tehnyt eniten pisteitä kotonaan itäisen konferenssin muihin joukkueisiin verrattuna. Kahteen edelliseen kotiotteluun Miami Heat on viimeistellyt vaatimattomasti 230 pistettä ja onhan vastassa ollut sentään esimerkiksi San Antonio Spurs. Esimerkiksi juuri kyseistä joukkuetta vastaan Miami Heat ratkaisi kamppailun jo kolmannen neljänneksen aikana. Miami Heatin kannalta erinomainen asia on se, että kotijoukkueella loukkaantumisia ei ole, kun taas Oklahoma City Thunder joutuu edelleen tulemaan toimeen ilman Russell Westbrookia. Hänen paluustaan vierasjoukkueen vahvuuteen ei edelleenkään ole valitettavasti tarkkaa tietoa.

Oklahoma City Thunder on viime aikoina joutunut pelaamaan paljon vierasotteluita, mutta se ei ole kuitenkaan näkynyt tärkeimmässä asiassa eli tuloksissa millään tavalla. Oklahoma City Thunder tulee tarvitsemaan Russell Westbrookia tulevaisuudessa takaisin vierasjoukkueen vahvuuteen, mutta toisaalta viime otteluissaan Oklahoma City Thunder on pystynyt operoimaan siitä huolimatta melko leveällä materiaalilla. Kevin Durant heitti viime kierroksella vaatimattomasti neljäkymmentä pistettä, joten siinä mielessä tässä ottelussa kohtaavat kaksi NBA:n parasta joukkuetta. Yksilötaito näillä joukkueilla on sellaista luokkaa, että nyt jos koskaan on syytä valvoa ensi yönä ja seurata kahden kenties maailman parhaimman koripallojoukkueen välistä kohtaamista. Miami Heatin sekä Oklahoma City Thunderin kohtaamiset ovat aina huikeita näytelmiä eikä tästäkään kamppailusta mielenkiintoa tule puuttumaan.

Veikkaussivut | Tuomas