Miami Heat - Sacramento Kings 21.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Surkeassa pelivireessä oleva Sacramento matkustaa Miamin vieraaksi.

Miami Heat – Sacramento Kings (+10,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,14 | 5,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Miami Heat sekä Sacramento Kings iskevät yhteen. Tämä ottelu on ehdottomasti etukäteen ajateltuna kierroksen selvin kamppailu. Miami Heat on materiaaliltaan NBA:n suurimpia mestarisuosikeita, kun taas Sacramento Kingsin tilanne on täysin toinen. Itäisessä konferenssissa Miami Heat on tällä hetkellä toisena heti Indiana Pacersin jälkeen. Miami Heat on viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa. Edellisellä kierroksella Miami Heat voitti kotonaan juuri Indiana Pacersin 97-94 numeroin. Miami Heat on pelannut kolme edellistä otteluaan kotonaan, joten nyt Miami Heat pääsee pelaamaan jo neljännen kerran putkeen kotiyleisönsä edessä.

Sacramento Kingsin pelivire tämän ottelun alla on surkeaa luokkaa, sillä viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet vain yhden voiton! Edellisellä kierroksella Sacramento Kings hävisi Atlanta Hawksin vieraana 124-107 lukemin. Sacramento Kings on tottunut pelaamaan runsaskorisia otteluita, mutta Atlanta Hawksia vastaan Sacramento Kingsin puolustus ei jättänyt itsestään lainkaan hyvää kuvaa. Sacramento Kings tunnetaan normaalisti suhteellisen kotiriippuvaisena joukkueena, joten vierasjoukkueen tehtävä ei tule tänään olemaan helpoimmasta päästä. Sacramento Kings on läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä eikä tilastot lupaa vierasotteluidenkaan osalta hyvää lopputulosta, sillä Sacramento Kings on läntisen konferenssin surkein vierasjoukkue. Tosin Sacramento Kings on pelannut vasta yhdeksän kamppailua vieraissa.

Miami Heat lähtee tähän otteluun suurella todennäköisyydellä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä LeBron James sekä Michael Beasley ovat tekemässä paluuta kotijoukkueen vahvuuteen. Suurella todennäköisyydellä kyseinen kaksikko on Sacramento Kingsiä vastaan pelikunnossa. Sacramento Kings joutuu tänään lähes mahdottoman tehtävän eteen, vaikka vierasjoukkueen sairaslistakin on melko tyhjä. Varmuudella Sacramento Kingsiltä sivussa on ainoastaan Carl Landry. Rudy Gayn pelikunto on tässä kohdassa vielä epäselvää, mutta ratkaisevaa merkitystä hänen pelikunnollaan tuskin tulee kuitenkaan olemaan. Miami Heat on kotonaan ollut kaiken kaikkiaan äärimmäisen vakuuttava. Normaalilla peliesityksellä Miami Heat ei tule missään tapauksessa Sacramento Kingsille mahdollisuuksia antamaan.

Veikkaussivut | Tuomas