Miami Heat - Utah Jazz 17.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Miami kotonaan Utahista rumaa jälkeä?

Miami Heat – Utah Jazz (+12,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,07 | 9,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Itäisen konferenssin toisena oleva Miami Heat lukeutuu myös tällä kaudella koripallon NBA:n suurimpien mestarisuosikeiden joukkoon. Miami Heat on saalistanut peräti seitsemäntoista voittoa, joten ainoastaan kuusi kertaa Miami Heat on joutunut toteamaan vastustajansa paremmakseen. Tällä kerralla Miami Heat kohtaa vieraaksi saapuvan Utah Jazzin. Ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on Miami Heat. Utah Jazz löytyy läntisestä konferenssista viimeiseltä sijalta. Kaiken kaikkiaan Utah Jazzin tilanne on erittäin synkkä. Utah Jazz on pystynyt saalistamaan vasta ainoastaan kuusi voittoa, joten se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta.

Miami Heat on tällä hetkellä erinomaisessa pelivireessä, sillä neljä edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet kolme voittoa. Edellisellä kierroksella Miami Heat voitti kotonaan Cleveland Cavaliersin 114-107 numeroin. LeBron James heitti tuossa ottelussa 25 pistettä ollen Miami Heatin sekä koko kentän paras mies. Yhteensä kolme Miami Heatin pelaajaa heitti viimeksi yli parikymmentä pistettä. Miami Heat onkin ollut kotonaan käytännössä voittamaton. Detroit Pistons voitti kylläkin hetki sitten Miami Heatin 97-107 numeroin, mutta muuten Miami Heat on hurjalla prosentilla napannut kotonaan voittoja. Kaiken kaikkiaan kaksitoista kotiottelua ovat Miami Heatille tuottaneet kymmenen voittoa.

Utah Jazz hävisi edellisellä kierroksella San Antonio Spursia vastaan 84-100 numeroin. Kaksi edellistä vierasottelua Utah Jazz on pystynyt voittamaan, mutta kaiken kaikkiaan Utah Jazzin tilanne vaikuttaa erittäin synkältä. Materiaaliltaan Utah Jazz on valtavasti Miami Heatia heikompi osapuoli eikä joukkueiden välisestä tasoerosta oikeastaan voida keskustella lainkaan sama päivän aikana. Utah Jazz pelaa tavallaan paineettomassa tilassa, koska kukaan ei oleta vierasjoukkueen saavan tästä ottelusta mitään aikaan. Utah Jazz lähtee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, mutta toisaalta sama koskee myös Miami Heatia. Michael Beasley saattaa olla sivussa Miami Heatin vahvuudesta, mutta suurella todennäköisyydellä hänkin on tänään kotijoukkueen käytettävissä. Suurella tasoituksellakin Miami Heat nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas