VIDEO: ManU ja Michael Carrick hyväntekijöinä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Aina silloin tällöin saamme lukea ja kuulla kuinka erilaiset julkisuuden henkilöt kuten näyttelijät, poliitikot ja urheilijat tekevät hyviä asioita vaikeiden elämäntilanteiden kanssa kamppailevien ihmisten eteen. Tällä kertaa hyväntekijän roolissa on toiminut Manchester United peluri Michael Carrick.

34 – vuotias keskikenttämies teki yhden parantumattomasti sairaan Red Devils fanin loppuelämästä piirunverran ikimuistoisemman. Isolla sydämellä varustettu Carrick vietti päivän harvinaisesta nenässä ja nielussa myllertävästä syövän muodosta kärsivän 28 – vuotiaan Tom Cooperin ja hänen perheensä kanssa. Carrick muun muassa esitteli perheen muille Manchester United – tähdille seuran harjoituskentällä. Lisäksi Carrick pallotteli ja teki ”lumienkeleitä” Cooperin kahden tyttären, kahdeksan vuotiaan Tiannan ja viisi vuotiaan Zainin, kanssa.


Michael Carrickin Tom Cooperille ja hänen vaimolleen Tammylle järjestämä yllätys oli osa Unitedin jouluohjelmaa, jossa seura yllättää muutamia fanejaan. Jo neljä vuotta syövän kanssa taistellut Cooper oli kirjoittanut seuralle, että hänen ”ennen kuolemaa listallaan” on vain yksi asia, ja se on haave päästä tapaamaan hänen lempijoukkueensa Manchester Unitedin edustusjoukkueen pelaajia. Cooper itse kuvaili tuntojaan tapaamisen jälkeen seuraavan laisesti: ” Minulla ei ollut aamulla mitään käsitystä siihen mihin olimme menossa, vasta kun näin Manchester Unitedin kyltit autonikkunasta tajusin mitä tapahtuu ja ajattelin vain ”voi luoja”! Tämä päivä oli fantastinen! Olen aina unelmoinut joukkueen tapaamisesta, ja se oli uskomatonta. Nautin koko päivästä.”

 

Veikkaussivut.com toivottaa Tom Cooperille ja hänen ihastuttavalla perheelleen voimia sairauden kanssa taisteluun! Ohessa vielä tyylinäyte siitä miten Carrick ja perheen nuorin tytär Zaini tekevät ”lumienkeleitä” viheriöllä.

Lue myös:

VIDEO: FC Zürichille vihdoin ensimmäinen voitto Sami Hyypiän valmennuksessa

VIDEO: REAL MADRID – BARCELONA 0 – 4