VIDEO: Valioliigan entinen maalitykki pelaamaan Espanjan nelostasolle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Espanjalaishyökkääjän ura on rajussa laskussa.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaavassa Swanseassa avauskaudellaan 18 maalia viimeistellyt espanjalaispelaaja Michu siirtyy tammikuun siirtoikkunassa espanjalaiseen Unión Popular de Langreon joukkueeseen. Seura vahvisti uutisen maanantaina.

Swansea päästi nilkkavamman kanssa tapelleen espanjalaispelaajan marraskuussa irti sopimuksestaan, ja sen jälkeen hän on harjoitellut uuden seuransa Langreon kanssa.

Michu muistetaan hyvin kaudelta 2012-2013, kun hän oli Swanseassa huikeassa pelivireessä. Rayo Vallecanosta siirtynyt kymppipaikan pelaaja auttoi Joutsenia voittamaan Englannin Liigacupin mestaruudenkin.

Viime kausina Michua  ovat kuitenkin vaivanneet lukuisat loukkaantumiset ja peliaika on ollut vähissä. Michu sai viime kaudella hieman peliaikaa italialaisseura Napolissa, mutta hän pääsi lopulta pelaamaan taivaansinisten vahvuudessa vain viidessä ottelussa.

Michu on alunperin Real Oviedon kasvatti, jonka edustusjoukkueessa hän pelasi vuodet 2003–2007 maan alemmilla sarjatasoilla. Kauden 2007–2008 puolivälissä hän sai ensimmäisen kutsunsa seuran edustusjoukkueeseen.

Michu on pelannut Espanjan maajoukkueessa yhden ottelun.

Peliyhtiö ComeOn tarjoaa jalkapallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:
Fifan ja Uefan puheenjohtajille kahdeksan vuoden toimintakiellot!
Mihin menee Mourinho? Kuka saa Vardyn? Miten käy LVG:n?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa