Miesha Tate seuraava Holly Holmin vastustaja?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Tuskin on savu ehtinyt hälvetä Holly Holmin Ronda Rouseyn tyrmäyksen jälkeen, kun kaavaillaan jo uutta ottelua. Revanssia emme ainakaan heti tule näkemään, sillä Rousey sai ottelun jälkeen 180 päivän eli puolen vuoden kilpailukiellon ottelussa syntyneiden vammojen takia. Fyysisesti Rousey varmasti selkäsaunasta toipuu ennalleen, mutta miten on henkisen kantin kanssa? Ainakin haastatteluissa Ronda lupasi tulla takaisin, mutta tuokin on helpommin sanottu kuin tehty.

Holmin puolesta vetoa lyöneet hierovat varmasti jälleen käsiä yhteen kun puhutaan seuraavasta haastajasta. Yksi etukäteen selvimmistä haastajaehdokkaista olisi varmasti Miesha Tate, jonka piti kohdata Rousey Holm-ottelun jälkeen. Rouseylle Tate on aikaisemmin hävinnyt kahdesti, mutta mukava voittoputki nosti hänet jo seuraavaksi haastajaksi mestaruustaistossa.

Tate näkee nyt tilaisuutensa koittaneen ja on sitä mieltä että Holmia vastaan hänellä on paremmat mahdollisuudet kuin yhdeksi ylivoimaisimmaksi urheilijaksi lajissaan tituleerattua Rousey’a vastaan. Nämä kaksi urheilijaa, Holm ja Tate eivät ole aikaisemmin kohdanneet ja kun Tate pitää itseään tämän hetken ykköshaastajana, voi matsi olla ensi vuoden alkupuolella hyvinkin todennäköinen.

Huhuissa on jo nyt heinäkuun 2016 UFC 200 –tapahtuma, mutta se tarkoittaisi samalla sitä että tuossa sarjassa ei tapahtuisi kahdeksaan kuukauteen mestarin haastamista. Todennäköisempää on kuitenkin että nämä naiset kohtaisivat jo ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä ja ehkä sitten UFC 200 tapahtumassa Ronda Rousey pääsisi haastamaan sen hetkistä mestaria, kumpi se sitten ikinä olisikaan.

Miesha ”Cupcake” Tate

Syntynyt 18.8.1986

Pituus 168cm, paino 61 kg

Entinen lukkopainija, saavutuksina mm. MM-hopeaa 2008.

Ottelutilastot 17-5-0

Viisi viimeistä ottelua:

28.12.2013, tappio Ronda Rousey

19.4.2014, voitto Liz Carmouche

20.9.2014, voitto Rin Nakai

31.1.2015, voitto Sara McMann

25.7.2015, voitto Jessica Eye

Ronda Rousey – Miesha Tate punnitus ja tuijotus vuoden 2013 ottelusta:

Miesha Tate – Jessica Eye parhaat palat musiikkivideo

Rekisteröidy - ei kierrätysvaatimuksia
50 EURON RISKITÖN VETO ENSITALLETTAJILLE!
Pelaa