Video: Meksikon päävalmentajalle potkut kahakan päätteeksi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Meksikon jalkapallomaajoukkue voitti viime sunnuntaina päävalmentajansa Miguel Herreran johdolla Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan ja Karibian alueen mestaruusturnauksen Gold Cupin. Meksiko kukisti turnauksen loppuottelussa Jamaikan maalein 3 – 1, ja nappasi näin Meksikolle historian seitsemännen Gold Cup pokaalin.

Nyt vain muutama päivä myöhemmin monet uutisvälineet ovat kertoneet Meksikon jalkapalloliiton antaneen potkut 47 – vuotiaalle päävalmentajalle. Potkujen syyksi on kerrottu herran uhkaavan käytös. Räväkkänä persoonana tunnetun Miguel Herreran sanotaan käyneen käsiksi häntä vastassa olleeseen toimittajaan Philadelphian lentokentälle maanantaina. Herrera itse on pyytänyt jo julkisesti anteeksi ”että minut erotettiin sen jälkeen kun olin lyönyt toimittajaa”. Hän sanoi myös olevansa pahoillaan tapahtuneesta ”kivuliaasta onnettomuudesta.”

Meksikon jalkapalloliitolla on Herreran erottamisen myötä edessään uuden päävalmentajan haku. Se on kuitenkin onneksi Meksikon jalkapalloliitolle, ja sen presidentille Decio de Marialle tuttua puuhaa. Meksikolla on nimittäin ollut kymmenen eri päävalmentajaa viimeisin yhdeksän vuoden aikana. Onkin mielenkiintoista nähdä, että kuka ottaa vastaan maailman kärkeä hätyyttelevän Meksikon maajoukkueen luotsattavakseen vuoden 2018 Venäjän MM-kisoissa.

Herra Herrerasta tuli kuuluisa Brasilian MM-kisoissa!

Lempinimellä El Piojo (suom. täi) tunnettu Herrera herätti viimeksi suuren yleisön huomion viime vuonna Brasiliassa järjestetyissä jalkapallon MM-kilpailuissa. Temperamenttinen valmentaja muun muassa tuuletti turnauksessa Meksikon maaleja todella villisti saaden hymyn monien TV:n katsojien huulille. Hänestä tulikin turnauksen myötä jonkinlainen julkkis ja netti-ilmiö. Ohessa vielä video johon on koostettu yhteen Herreran villeimmät ja tunteikkaimmat maalituuletukset MM-Brasiliasta. Toivottavasti tämä urheilupersoona löytää pian itselleen uuden työpaikan!

Lue myös:

Päättyneen Liiga-kauden TOP 5 maalit!

Henrik Tallinder TPS:n riveihin!

Älä unohda myöskään lauantaina pelattavaa HJK – Liverpool ottelua! Vedonlyöntisivut kuten Unibet tarjoaa otteluun mukavia kertoimia, ja Veikkaussivut.com julkaisee otteluun oman vedonlyöntivihjeen myöhemmin tällä viikolla!

jvg nights