VIDEO: Nashville nousi kuilunpartaalta - Suomalaiset isossa roolissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 05/10/2016
Jaa tämä...

 

NHL:ssä pelattiin viime yönä äärimmäisen jännittävä ottelu San Jose Sharksin ja Nahsville Predatorsin välillä. Otteluparin kuudes taistelu tarjosi San Joselle lippua jatkokierroksille ja Nashville mahdollisuutta venyttää ratkaisu legendaariseen game seveniin. 

Nashvillen kotikentällä Bridgestone Arenalle pelattu ottelu tarjosin katsojille jännitettävää koko rahan edestä, kun voittajaa jouduttiin hakemaan aina jatkoajalta asti. Siellä kotijoukkue osoitte jälleen sisukkuutensa ja nousi voittajaksi altavastaajan asemasta ties monnenko kerran tämän kauden pudotuspelien aikana.

Yksi ottelunhahmoista oli jälleen tälläkin kertaa yksi ottelusarjan kolmesta suomalaispelaajasta. Se ei kuitenkaan ollut tällä kertaa jo monesti hehkutetut Pekka Rinne tai Joonas Donskoi. Illan suomalaistähti oli tällä kertaa voimahyökkääjä Miikka Salomäki.  23 – vuotias raahelainen oli ottelussa mukana sekä hyvässä että pahassa. Kolmannen erän puolivälissä Salomäki painoi apinanraivolla kohti San Josen ja Seth Jonesin vartioimaa häkkiä maalintekoyritykseen. Ja kuten tiedetään niin rapatessa on tapana roiskua ja Salomäki ei saa toimettua kiekko maaliin vaan sen sijaan kahden minuutin rangaistuksen siitä, että mies huitaisee Jonesia mailalla suoraan kupoliin.

 

San Jose siirtyykin Salomäen jäähyn aikana ottelussa johtoon, mutta Nashville taistelee itsensä vielä jatkoajalla, jossa Salomäki paikkaa aiemman virheensä nappaamalla itselleen syöttöpisteen Viktor Arvidssonin viimeistelemään hienoon rystymaaliin.

Tässä vielä illan voittomaali, joka nosti Nashville Predatorsin kuilunpartaalta vielä taistelemaan paikasta konferenssifinaaleihin.

Otteluparin seitsemäs ja ratkaiseva ottelu pelataan ensi perjantaina 13.5.2016 kello 02.00.

Tutustu myös MM-kisa sisältöömme:

MM2016 PÄÄSIVU

MESTARISUOSIKKI: VENÄJÄ   MESTARISUOSIKKI: KANADA MESTARISUOSIKKI: SUOMI  MUSTA HEVONEN: SVEITSI

SEURAA NÄITÄ PELAAJIA MM-KISOISSA OSA 1

LEIJONIEN KOKOONPANO   OTTELUOHJELMA

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa