VIDEO: Mika Pyörälä SM-liigan arvokkain pelaaja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Oulusta tulee pelaajien ykkösnimi.

Jääkiekon SM-liigan runkosarjan arvokkain pelaaja on Kärppien Mika Pyörälä. Äänestykseen 112 toimittajasta 46 arvosti Pyörälän listan kärkeen. Pyörälä sai äänestyksessä 206 pistettä. Hän on vasta ensimmäinen Kärppien pelaaja, joka saa Lasse Oksasen palkinnon.

SM-liigan pistepörssin voittanut Tapparan Henrik Haapala keräsi ykkössijoja 43 kappaletta ja yhteensä pisteitä 190 kappaletta. Haapalan joukkuetoveri Veli-Matti Savinainen nappasi itselleen äänestyksen kolmannen sijan 110 pisteellään. Miika Koivisto sijoittui neljänneksi.

Pyörälä pelasi runkosarjassa kaikki 60 ottelua ja oli Kärppien tehokkain pelaaja 26 maalillaan ja 55 pisteellään. Pyörälä sijoittui Haapalan ja Savinaisen taakse kolmanneksi SM-Liigan pistepörssissä, mutta pudotuspeleissä hyökkääjä ei ollut parhaimmillaan.

Muista palkinnoista on syytä mainita SM-liigan viihdyttävin pelaaja, jossa ykköspaikan nappasi HIFK:n Joe Finley. Palkinnon saaja määriteltiin yleisöäänillä. Rajuista taklauksistaan ja hävyttömästä eleestä tunnettu Finley pelasi runkosarjassa 46 ottelua pisteillä 3+5.

Pyörälän peliesityksiä ei pääse seuraamaan enää tällä kaudella, mutta SM-liigan puolivälierät käynnistyvät jo ensi tiistaina.

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Aleksander Barkov vei Antti Raannan kahville!
VIDEO: Tuomas Tuokkola ja KooKoo jatkosopimukseen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa