Mika Soisalo matkustaa Ilveksestä Englantiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Veikkausliiga
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Maailmalla kohistaan kovin Paul Pobgan mahdollisesta siirrosta maailmanennätysummalla Juventuksesta Valioliigaan ja Manchester Unitediin. Suomalaisittain tämän viikoin tärkein jalkapallouutinen on kuitenkin Ilveksen nuoren laitahyökkääjän Mikael Soisalon reissu Englantiin perinteikkään brittifutisseuran QPR:n testileirille.

Suomen alle 17 – vuotiaiden ja alle 18 – vuotiaiden maajoukkueen vakiokasvoihin kuuluva Mikael Soisalo on kutsuttu Englantiin. HJK:n nuorisomyllyn kasvatti lähti Englantiin eilen maanantaina ja hän viettää siellä koko viikon lontoolaisen Queens Park Rangersin eli QPR:n testileirillä. Näyttöjen antamisen jälkeen mies palaa Ilvekseen jonka kanssa hänellä on tällä hetkellä 2 + 1 vuotinen sopimus. Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi on tyytyväinen, että Soisalo pääsee antamaan näyttöjä ulkomaille. ” Meillä on hyvä fiilis. Kun sopimusta tehtiin, niin yhteinen tavoite oli se, että hän pääsee meidän kautta ulkomaille. En tiedä johtaako tämä leiri esimerkiksi sopimukseen, mutta ainakin QPR:llä tuntuu olevan aitoa kiinnostusta.”

Soisalo on kuulunut tällä kaudella Ilveksen valmentajan Jarkko Wissin luottoratsuihin, ja nuori mies onkin aloittanut avauksessa 11 kauden 13:sta ottelusta.

Lue myös:

STANLEY CUP VOITTAJA JA ALL-STAR MVP JÄÄMÄSSÄ ILMAN NHL-SOPIMUSTA

VIDEO: PIRATES-FANI MENETTÄÄ HERMONSA VASTUSTAJAN TASOITTAESSA

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa