Darryl Sydor jäi kiinni rattijuopumuksesta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Jälleen yksi NHL-sirkuksesta tuttu tähti on joutunut ongelmiin poliisin kanssa.

Erityisesti Dallas Starsin riveistä muistettava kahdesti urallaan Stanley Cupin voittanut puolustajalegenda Darryl Sydor on pidätetty 20. päivä elokuuta rattijuopumuksesta. Mies on pidätyksen jälkeen toimitettu määrittelemättömän mittaiseen alkoholivieroitukseen, mikä vaikeuttaa olennaisesti hänen nykyistä työtään Minnesota Wildin apuvalmentajana.

Muun muassa Mikael Granlundin edustaman Minnesota Wildin päävalmentaja Mike Yeo antaa kuitenkin täyden tukensa vuodesta 2011 asti hänen apuvalmentajanaan toimineelle Sydorille. Yeo kertoi Minnesotassa ilmestyvän Star Tribune lehden haastattelussa että ”Sydor oli loistava viime vuonna. Valitettavasti nyt on tullut alkoholiongelmien vuoksi takapakkia, mutta uskon että hänen pystyvän nousemaan uudelleen viime vuoden tasolle. Meidän on vain tehtävä kaikkemme tukeaksemme häntä, ja autettava parantumaan.”.

Minnesota aloittaa aivan pian oman NHL:n kauden aloitukseen tähtäävän harjoitusleirinsä. Yeon mukaan Sydoria ei nähdä leirillä, mutta hän ei aio etsiä miehelle myöskään paikkaajaa. Yeo aikoo omien sanojensa mukaan odottaa kunnes Sydorin hoito-ohjelma on loppu, ja toivottaa miehen sen jälkeen tervetulleeksi takaisin remmiin. Hän kuitenkin myöntää Sydorin poissaolon olevan pahatakaisku Wild-joukkueelle.

Kulunut vuosi on ollut surullista luettavaa niin nykyisten kuin entistenkin NHL-pelaajien kohdalla. Yhä useampaa pelaajaa on syytetty tämän vuoden aikana erilaisista rikoksista, jotka yleensä ovat liittyneet päihteisiin. Esimerkiksi Los Angels Kings paidasta tutut Jared Stoll ja Mike Richards ovat joutuneet kesän aikana myrskynsilmään huumausaineiden hallussapidosta syytettynä. Lisäksi Veikkaussivut ovat uutisoineet kuluvana kesänä jo entisen Toronto Maple Leaf-tähden Sergei Berezin sairasvakuutuspetoksesta sekä NHL:n tämän hetken yhden kuumimman supertähden Patrick Kanen raiskaussyytöksistä.

Muistathan että peliyhtiö Unibet tarjoaa jo nyt voittajakertoimet tulevalla NHL-kaudelle! Kuka vie Stanley Cupin?

Lue myös:

Pystyykö Pulkkinen vakiinnuttamaan NHL-paikkansa?
Kanadalaishyökkääjä saa roiman palkankorotuksen NHL:ssä!