VIDEO: Mike Yeosta St.Louis Bluesin uusi päävalmentaja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Nuottipaidat hankkivat uuden päävalmentajan.

Jääkiekon NHL:ssä pelaava St.Louis Blues on nimittänyt uudeksi päävalmentajakseen Mike Yeon, joka sai aikaisemmin päättyneellä kaudella potkut Minnesota Wildistä.

Ensimmäisen kauden ajan Yeo tulee St.Louisissa toimimaan apuvalmentajana, kunnes hän ottaa vastuuluotsin roolin syksystä 2017 alkaen.

Yeo tulee seuraamaan työssään seuraa Ken Hitchcockia, sillä pitkän linjan NHL-luotsi on jäämässä eläkkeelle tulevan kauden jälkeen.

– Olemme innoissamme Yeon mukaantulosta. Hänellä on 42 vuoden ikään nähden paljon kokemusta, mutta toisaalta hän myös pystyy samaistumaan nykyajan pelaajiin, seuran GM Doug Armstrong kertoi.

Väistyvä päävalmentaja Hitchcock on Armstrongin tavoin tyytyväinen siihen, että kuka hänen työtään tulee nuottipaidoissa jatkamaan.

– Luotan siihen, että joukkue ja brändi on hyvissä käsissä Miken alaisuudessa.

St.Louisia on jo useamman kauden pidetty yhtenä varteenotettavana Stanley Cupin voittajana. Nuottipaitojen kausi päättyi tänä keväänä konferenssifinaaleissa, kun San Jose Sharks oli parempi voitoin 4-2.

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Carolina Hurricanes sopimukseen Sebastian Ahon kanssa
VIDEO: SM-liigan uusi otteluohjelma valmis

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa