Mikhail Youzhny - Janko Tipsarevic | Wimbledon 29.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Onko Youzhnystä haastamaan Serbian kakkospelaajaa?

Mikhail Youzhny – Janko Tipsarevic, merkki 1, kerroin 

Mikhail Youzhny (+3,5 peliä) – Janko Tipsarevic, merkki 1, kerroin 

Wimbledonin tennisturnausta, kolmatta kierrosta. Venäjän Mikhail Youzhnyn seuraava vastustaja löytyy Serbiasta, kun vastaan asettuu maan kakkospelaaja, Janko Tipsarevic.

Mielestäni serbialainen lähtee otteluun vain niukkana suosikkina. Tipsarevic on toki voittanut molemmat ottelut tähän asti kohtalaisen helposti, ensin kaatui David Nalbandian kolmessa erässä ja sen jälkeen Ryan Sweeting, mutta Sweeting -ottelu jätti kieltämättä kysymysmerkkejä. Ennen Wimbledonin alkua Tipsarevic hävisi toisella kierroksella esiturnauksessa surkealle Y-H. Lulle. Tipsarevic joutuu kovaan testiin, sillä Youzhny on löytämässä erinomaista pelivirettä. Youzhnyn rystylyöntihän on ilman muuta ATP-kiertueen parhaimmistoa.

Youzhny ei ole mikään maailman tasaisin pelaaja, mutta pelipäällä ollessaan Youzhny voi mennä Grand Slamissakin pitkälle. Edellisessä ottelussaan Youzhny oli yhdellä sanalla sanottuna vakuuttava. Täytyy myös muistaa, että pelaajien kahdessa edellisessä kohtaamisessa on ollut sama voittaja – Youzhny, jolla on nyt myös hyvät mahdollisuudet jatkaa kyseistä sarjaa.

Veikkaussivut | Tuomas