Jukurit - Peliitat 13.11.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Onko Peliittoilla mahdollisuuksia Jukureiden yllättämiseen?

Jukurit – Peliitat (+1), merkki 1, kerroin
Jukurit – Peliitat (+2), merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,40 | 5,00 | 5,50

 

 

Sarjataulukossa neljäntenä oleva Jukurit isännöi vieraaksi saapuvaa Peliittoja. Vierasjoukkue on sarjataulukossa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä. Jääkiekon Mestiksessä pelataan tuttuun tapaan usealla pelipaikkakunnalla tärkeistä pisteistä. Jukurit on ollut alkukaudella pettymys, sillä sarjataulukossa kotijoukkue on tosissaan vasta kärjen takana neljäntenä. Se on Jukureille ehdottomasti pettymys. Jukurit on ollut alkukaudella yllättävän epätasainen, mutta materiaaliltaan Jukurit on täysin eri luokkaa Peliittojen kanssa ja samallahan toisekseen Peliitat on tällä kaudella ollut erittäin heikko! Peliitat on yhdessä JYP-Akatemian kanssa pitämässä Mestiksen kahta jumbosijaa eikä se tule tätä menoa muuttumaan hetkessä. Varsinaisella peliajalla Peliitat on voittanut vasta neljästi.

Peliitat oli vielä hetki sitten kahden ottelun voittoputkessa, mutta sekin katkesi viime kierroksella, sillä SaPKo nappasi Peliitoilta tylysti pisteet 0-3 numeroin. Peliittojen suurin ongelma on ollut puolustus, sillä vierasjoukkueen alakerta vuotaa aivan liian pahasti! Peliittoille ollaan tähän mennessä tehty 68 maalia ja se on yksinkertaisesti aivan liikaa. Peliittojen puolustus on johtanut vierasjoukkueen siihen tilanteeseen, että Peliitat ei ole vieraissa voittanut varsinaisella peliajalla vielä otteluakaan. Tarkemmin sanottuna Peliitat on pelannut vieraissa yhdeksän ottelua ja niistä vain kahdessa Peliitat on lopulta jatkojen jälkeen pystynyt voiton nappaamaan. Tätä menoa menee aikaa siihen, että Peliitat onnistuu nappaamaan varsinaisella peliajalla joltain pelipaikkakunnalta pisteet mukaansa.

Jukurit luistelee tähän kotiotteluun kolmen ottelun voittoputkessa ja todennäköisesti voittoputki tulee jatkumaan Jukureiden osalta tämän illan päätteeksi. Jukurit on kolmessa viime ottelussa saalistanut voitot Jokipoikia vastaan kaksi kertaa sekä edellisessä kamppailussa Hokkia vastaan. Jukureiden on muutenkin joka tapauksessa voitettava nämä heikot vastustajat, sillä runkosarjan voitto varmasti kotijoukkuetta edelleen kiinnostaa. Turhiin pistemenetyksiin ei missään tapauksessa ole kotijoukkueella varaa. Lähtökohtaisesti Jukurit on syytä tasoituksellakin napata vetokupongille mukaan. Peliittojen vieraspelaamisesta on vaikeaa löytää mitään hyvää. 

Veikkaussivut | Tuomas