Suomalaislupauksella näytön paikka Coloradon leirillä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kaikki vielä auki

Suomalainen superlupaus Mikko Rantanen leireilee juuri parhaillaan NHL-seura Colorado Avalanchen muiden nuorten kiekkoilijoiden kanssa. 18-vuotias laituri ehti harjoitusten tiimellyksessä vaihtaa myös pari sanaa Denver Postin kanssa.

– Tämä on minulle iso kunnia. Minun täytyy todistaa, että olen sopimukseni arvoinen ja teen kaikkeni, jotta pääsisin mukaan NHL-joukkueeseen, hyökkääjä kertoi haastattelussa.

Rantasen ensi kauden pelipaikka on vielä täysin auki, joten hyökkääjällä on leirillä iso näytön paikka. Potentiaalia on nousta vaikka heti ensimmäisellä kaudella NHL-kokoonpanoon, mutta nuoren pelimiehen on oltava kärsivällinen, sillä NHL-prosessi on vasta alussa.

– Pelipaikasta ei olla vielä paljoa keskusteltu. He ovat kuitenkin todenneet, että katsotaan miten leiri ja harjoituspelit sujuvat, Rantanen totesi.

Kovat odotukset

Rantasen kausi alkaa erittäin todennäköisesti AHL-seura San Antonio Rampagen riveistä, mutta lupaavalla hyökkääjällä on kaikki saumat raivata tiensä pikkuhiljaa aina NHL:ään asti.

Pelimies ihastutti viime kaudella kiekkoyleisöä Turussa, sillä Rantanen tahkosi Liigassa yhteensä 56 ottelua tehoin 9+19=28. Hyökkääjä ehti myös voittamaan nuorten Suomen mestaruuden TPS-paidassa.

Rantanen esitteli viime kaudella pehmeitä käsiään TPS:n aamujäillä!

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
NHL-kiekko halutaan Las Vegasiin – Hanke etenee!
5 syytä, miksi Kärpät vie tälläkin kaudella Liigan mestaruuden!