AC Milan - Barcelona 20.2.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Ratkaiseeko Barcelona otteluparin jo ensimmäisessä ottelussa?

AC Milan – Barcelona, merkki 1, kerroin 
AC Milan (+1) – Barcelona, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 7,50 | 4,50 | 1,50 

Jalkapallon Mestarien liigaa, Italiassa yhteen iskevät AC Milan sekä vieraaksi saapuva espanjalaisjätti Barcelona. Lähtökohtaisesti kyseessä on etenkin AC Milanille erittäin merkittävä ottelu. Milanin olisi saatava ottelusta erinomainen tulos tai muuten jatkoonpääsystä ei kannata edes haaveilla otteluparin toisessa osaottelussa muutaman viikon kuluuttua.

AC Milan on sekavan alkukauden jälkeen ollut loistava kotonaan! Viime kotiottelussaan Milan nappasi voiton Parmasta 2-1 maalein ja yhteensä Milanilla on kotonaan kuudesta viime ottelusta kuusi voittoa! Milan on pelannut kotonaan tosiaan erinomaisesti. Mario Balotelli viimeisteli Parmaa vastaan voitto-osuman. Milanin kannalta onkin sääli, ettei Balotelli saa pelata Mestarien liigassa tällä kaudella, koska on pelannut Man Cityssä Mestarien liigaa.

Barcelona ei tällä hetkellä vakuuta lainkaan! Barcelonalla on alla niukka vierasvoitto heikkoa Granadaa vastaan 1-2, mutta edelliset viisi vierasottelua ovat tuottaneet Barcelonalle vain kaksi voittoa. Esimerkiksi Real Sociedadia vastaan Barcelona joutui poistumaan kentältä pisteittä.

Milan on hävinnyt kaikki kilpailut mukaanlukien edelliseen kymmeneen otteluun vain Cupin ottelussa Juventusta vastaan! Eli jos pelit ovat sujuneet erinomaisesti kotona, on kausi muutenkin mennyt nyt huomattavasti parempaan suuntaan. 

Milano on ollut Barcelonalle vaikea paikka! Viime kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin ja yhteensä viidestä viime ottelusta Barcelona on kyennyt voittamaan vain muutaman. Barcelona ei ole siis missään tapauksessa helpolla pisteitä hakenut Italiasta ja ei varmasti tule sitä tekemään tälläkään kertaa. Jos realistisesti ajatellaan Milanin jatkoonpääsyä, olisi tästä ottelusta tultava jopa voitto. Tasapeli ei olisi katastrofitulos, mutta olisi jonkinlainen pettymys.

Katso vihje myös illan toiseen Mestarien liigan otteluun!

Galatasaray – Schalke

Veikkaussivut | Tuomas