AC Milan - Cagliari 1.9.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/01/2013
Jaa tämä...

Nappaako AC Milan kauden avausvoittonsa surkeasta vierailijasta?

AC Milan – Cagliari, merkki 1, kerroin 
AC Milan – Cagliari (+1), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,40 | 4,45 | 8,00 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Cagliari matkustaa testaamaan AC Milanin päivän vireen. Sarjataulukkoa on turhaa tässä vaiheessa vielä vertailla yhtään, sillä jokainen joukkue on ehtinyt pelaamaan vasta yhden ottelun. AC Milan nolasi itsensä täydellisesti viikko sitten häviämällä sarjanousijan vieraana 2-1 maalein. AC Milan kuitenkin voitti viikolla PSV:n Mestarien liigan karsinnoissa ja näin ollen viikko sai onnellisen päätöksen. AC Milan pelasi PSV:tä vastaan hyvän ottelun, vaikka toisella puoliajalla myös PSV:llä oli tilaisuuksia maalintekoon. Joka tapauksessa AC Milan on helppo tälläkin kaudella asettaa Juventuksen kenties ykköshaastajaksi taistelussa mestaruudesta.

Cagliari nappasi kauden avausvoittonsa heti ensimmäisellä kierroksella, kun Atalanta kaatui 2-1 maalein. Cagliari on kuitenkin täysin kotiriippuvainen joukkue. Cagliari tulee kotonaan keräämään valtaosan pisteistään, sillä vieraissa Cagliari ei ole ollut ennenkään kaksinen porukka eikä tule sitä olemaan tälläkään kaudella. Cagliari pelasi kesän aikana tuloksellisesti harjoitusotteluissa hyvin, mutta vastustajien taso oli surkeaa luokkaa. Niistä otteluista ei voida tehdä johtopäätöksiä.

AC Milan on materiaaliltaan hurjasti Cagliaria laadukkaampi ja nyt vieläpä kotietu nostaa entisestään AC Milanin osakkeita! AC Milanilla ei ole yksinkertaisesti varaa samanlaiseen lopputulokseen kuin viikko sitten. Kova luotto on tällä kertaa siihen, että kotijoukkue jatkaa siitä mihin keskiviikkona jäikin. Heikko vierasjoukkue, Cagliari kaatuu tänään.

Veikkaussivut | Tuomas