Robert Milkins - Joe Swail 14.12.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Robert Milkinsin surkeat peliesitykset Joel Swailia vastaan?

Robert Milkins – Joe Swail, merkki 2, kerroin 2,75 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,44 | 2,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Snookerissa pelattavan World Openin karsinnat jatkuvat Robert Milkinsin sekä Joe Swailin välisellä kohtaamisella. Kerroinasettelu on vedetty kaiken järjen mukaan liikaa Robert Milkinsin suuntaan. Robert Milkins pelasi muutama päivä sitten German Mastersin karsintoja häviten Joel Walkerille 0-5 numeroin. Robert Milkins on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan niin, että ei ole voittanut niissä freimiäkään. Ronnie O’Sullivania vastaan matka päättyi UK Championshipissa 0-6 lukemin tappioon. Robert Milkins on suhteellisen mielialapelaaja, sillä pahimmillaan Robert Milkins on erittäin aneemisen oloinen eivätkä helpotkaan pussitukset kovalla prosentilla onnistu.

Joe Swail on erittäin kokenut pelaaja, ikää pohjois-irlantilaisella on 44 vuotta. Joe Swail on tehnyt urallaan lähes sata kappaletta yli sadan pisteen lyöntisarjoja. Se kertoo paljon Joe Swailin break-builderingtasosta. Parhaimmat vuodet ovat Joe Swailin kohdalla jo takana päin, sillä parhaimmillaan Joe Swail on ollut rankingissa kymmenen parhaan joukossa. Joe Swail pelasi kuitenkin German Mastersin karsinnoissa suhteellisen vahvan ottelun John Higginsiä vastaan häviten 5-3 numeroin. Joe Swailille tämä kausi on kokonaisuudessaan ollut erittäin vaikea, mutta toisaalta näissä otteluissa esimerkiksi kokemuksesta on paljon hyötyä. Joe Swail palasi hetki sitten takaisin ammattilaiseksi, joten siinä mielessä on täysin ymmärrettävää, että pohjois-irlantilaisen peliesitykset ovat vielä toistaiseksi olleet epätasaisia.

Maalaisjärjellä ajateltuna Robert Milkins lähtee otteluun suosikkina, mutta missään tapauksessa ei näin jyrkästi kuin kerroinasettelu antaa ymmärtää. Robert Milkins pelasi muutamassa ensimmäisessä UK Championshipin ottelussaan hyvin, mutta Ronnie O’Sullivania vastaan Robert Milkins oli tosissaan erittäin aneeminen. Parhaimmillaan Robert Milkins on yksittäisessä ottelussa ehtinyt voittamaan useita huippunimiä, mutta tasaisuutta hänkin kaipaisi tekemiseensä. Kaiken kaikkiaan Joe Swailille tarjotut kertoimet ovat syytä tosissaan harkita nostaa vetokupongille mukaan. Joe Swail on ehdottomasti päivän kohde numero yksi snookerin puolelta.

Veikkaussivut | Tuomas