Kaikkien aikojen Leijonafani-testi. Millainen fani sinä olet?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Mikä Leijona olet?

Jokaisessa meissä asuu vähintään pieni leijona, mutta samalla kaikki me olemme erilaisia leijonia ja reagoimme eri lailla tulevaan Suomi-otteluun kuin ihan pelitapahtumiinkin.

Leijonatestin avulla voit kuitenkin selvittää missä suurinpiirtein makoilet tässä valtavassa Leijona laumassa! Kahdeksan kysymyksen rumputuli odottaa, valitse se oma vaihtoehtosi joka sopivimmalta tuntuu! Tuloksen saat yhtä nopeasti kuin Tami Tamminen heittää rystylätyn maaliin!Laita kaikki peliin kerralla tai hio omat kuviasi kuntoon treenaamalla. Are you ready to rumble?

Kiekko putosi jäähän nyt! Ota testi!

[interaction id=”5551d2f5e091946473a02e23″]

 Leijonafani avain

Nuorempi Leijona – opit vielä, olet hyvällä tiellä, muista kuitenkin harjoitella ettet jää jalkoihin! Pientä kesätreeniä ja skarppausta nyt vaaditaan jotta Leijonafanit saavat sinusta uuden jäsenen.

Kypsä Leijona – olet omat oppisi saanut, mutta vielä on kehitettävää! Kannustat Leijonia tiukassakin paikassa, Leijonat tarvitsee tukea myös tiukoissa paikoissa. Tiedät enemmän kuin keskiverto kannattaja, hyvä!

Kuningasleijona – olet elänyt elämäsi Leijonien rinnalla, jatka samaa tahtia! Kannustat Leijonia tiukoillakin hetkillä, juuri teitä Leijonat tarvitsevat! Tiedät ihan kaiken mitä tiedettävissä on, kenties sinusta saadaan seuraava kommentaattori Tamin tilalle jos Aurinkokuningas päättää joskus lopettaa TV-kommentoinnit.