Milwaukee Bucks - Boston Celtics 11.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/10/2014
Jaa tämä...

Juhliiko Boston täyttä pistepottia Milwaukeen vieraana?

Milwaukee Bucks – Boston Celtics, merkki yli 191,5 pistettä, kerroin 1,96 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,91 | 1,88 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelussa Boston Celtics matkustaa Milwaukee Bucksin vieraaksi. Milwaukee Bucks lähtee tähän otteluun kotonaan lievänä ennakkosuosikkina, vaikkakin pelivireeltään Milwaukee Bucks ei olekaan lainkaan samalla tasolla Boston Celticsin kanssa. Viisi edellistä ottelua ovat Milwaukee Bucksille tuottaneet ainoastaan yhden voiton, kun taas Boston Celticsillä on viiteen edelliseen otteluun alla peräti kolme voittoa. Milwaukee Bucksin sekä Boston Celticsin välisessä kohtaamisessa on syytä keskittyä mahdollisimman runsaskoriseen kohtaamiseen. Sinänsä on todella vaikeaa lähteä ennustamaan, että kumpi tässä ottelussa on voiton suhteen vahvoilla, sillä Milwaukee Bucks on ollut kotonaan todella huono, kun taas Boston Celtics on edellisestä kolmesta vierasottelustaan saalistanut kaksi voittoa, mutta on samantien todettava, että valitettavasti vastustajien taso ei ole ollut hääviä luokkaa.

Milwaukee Bucks on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut ainoastaan yhden voiton, mutta sentään on todettava, että kolmeen edelliseen kotiotteluun kahdessa Milwaukee Bucks on pystynyt viimeistelemään pisteitä sadan paremmalle puolelle. Se kertoo näin ollen siitä, että parhaimmillaan Milwaukee Bucksin heittopeli toimii vähintäänkin keskinkertaisella tasolla. Valitettavasti Milwaukee Bucksille ollaan vain tehty melko karmeita pistemääriä, sillä viiteen edelliseen kotiotteluun esimerkiksi Phoenix Suns on ehtinyt viimeistelemään 126 pistettä sekä Los Angeles Clippers 114 pistettä. Boston Celticsin pelivire on siispä sen verran hyvää luokkaa, että vierasjoukkueella itseluottamusta löytynee, vaikka tosissaan vastustajien taso ei ole päätä huimannut. Edellisessä vierasottelussaan Boston Celtics voitti Philadelphia 76ersin, mutta siitä ottelusta on turhaa tehdä johtopäätöksiä.

Milwaukee Bucks on kamppaillut viime aikoina valtavien loukkaantumisongelmien kanssa, mutta on mahdollista, että tähän otteluun Milwaukee Bucks tulee saamaan merkittäviä apuja loukkaantuneiden pelaajien kohdalla. Milwaukee Bucksin lopullinen kokoonpano on ehdottomasti tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä, mutta on hyvinkin mahdollista, että varsinkin Ersan Ilyasova, Luke Ridnour, Larry Sanders sekä O.J. Mayo ovat tässä ottelussa kotijoukkueen käytettävissä. Milwaukee Bucksin sairaslista on ollut viime aikoina kaiken kaikkiaan todella karmeaa katsottavaa, joten selkeää etua voidaan Boston Celticisille antaa. Vierasjoukkueellahan ei käytännössä ole ongelmia loukkaantumisten kanssa. Sinänsä kerroinasettelussa tarjotaan mahdollisimman runsaskoriselle kohtaamisille järkeviä kertoimia ja niihin onkin syytä tarttua mukaan. Henkilökohtaisesti sanottuna en pidä yllättävänä asiana, vaikka yli kaksisataa pistettä menisi tässä kohtaamisessa rikki. Kahden hyvin epätasaisen joukkueen kohtaamisessa on vaikeaa lähteä selkeää ennakkosuosikkia metsästämään.

Veikkaussivut | Tuomas