Vapaaottelupommi - Minna Grusander maailmanmestariksi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: Youtube
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Minna Grusander maailmanmestariksi!

Las Vegasissa kisattujen IMMAF:n amatöörien MM-kisoissa nähtiin huima taistelu naisten korsisarjan loppuottelussa. Finaaliin edennyt Minna Grusander peittosi italialaisen Maria Vittoria Colonnan kolmen erän jälkeen selvästi pistein ja näin Suomeen saatiin uusi vapaaottelumestari!

Suomalainen hallitsi selvästi ottelua ja ensimmäisestä erästä lähtien ote oli Grusanderilla. Turkulainen taistelija meinasi jo pistää ottelun päättyneeksi toisessa erässä, mutta kongi pelasti tässä kohtaa vielä italialaisen. Kolmanteen erään italialainen tuli sisuuntuneena, mutta lopulta ottelu päättyi kuitenkin Grusanderin voittoon kaikin tuomariäänin.

Menestystä Suomeen

Tuukka Repo oli toinen taistelijamme joka pääsi turnauksessa loppuotteluun mutta tällä kertaa vastustaja, Englannin Josh Ellis veti pidemmän korren. Voitto kaikilla tuomariäänillä ja Repolle hopeaa. Suomeen tuli myös kolmaskin mitali kun Juho Laitinen nappasi keskisarjassa MM-pronssia. Ihan hyvä saldo Suomelle ja esimerkiksi länsinaapurimme Ruotsi sai kisoista kolme hopeaa.

Grusanderin voitto ja nämä kaksi muuta hopeaa siivittävät varmasti UFC-haaveita jälleen eteenpäin, sillä Makwar Amirkhanin johdolla Suomeen puuhattava UFC-turnee on jälleen hieman lähempänä. Toivottavasti saamme myös piakkoin lisää ammattilaisia kehään, suomalaisten nousu kansainvälisiin parrasvaloihin on nyt kiitettävän runsasta.

Seuraavassa UFC:ssä nähdään huima taistelu naisten osalta kun Ronda Rousey kohtaa Bethe Correian. UFC 190 tullaan käymään elokuun ensimmäinen päivä Brasilian Rio De Janeirossa ja ottelulistassa on huimasti paljon muitakin mielenkiintoisia otteluita. Tsekkaa otteluiden vedonlyöntikertoimet Unibetilta ja lyö vetoa!

Lue myös:
Zlatan Ibrahimovic sittenkin AC Milaniin – palkasta jo sovittu!
Manchester United vahvistaa keskikenttäänsä maailmanmestarilla!