Lähde: Niklas Bäckström harkitsee siirtoa muualle!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Hankala tilanne

Minnesota Wildin suomalaisveskari Niklas Bäckström on ajautunut seurassaan hankalaan tilanteeseen. Maalivahdilla on Wildin kanssa vielä tämän kauden kattava sopimus voimassa, mutta suomalainen on jumittunut pysyvästi seuran kolmosmaalivahdiksi.

Pelaaja-agentti Jay Grossman paljasti Sportsnetin haastattelussa, että Bäckström olisi valmis siirtoon, mikäli Minnesota haluaa hänet kaupata.

Tilanteen tekee entistä monimutkaisemmaksi se fakta, että Wild olisi halunnut ostaa suomalaisen sopimuksen ulos jo kesällä. Bäckström toipui kuitenkin tuolloin kyynärpääleikkauksesta, ja NHL:n työehtosopimuksen mukaan loukkaantuneen pelaajan sopimusta ei voi ostaa ulos.

Nyt tilanne on ajautunut umpikujaan, sillä Wildilla ei ole käyttöä 37-vuotiaalle maalivahdille. Treidi toiseen NHL-seuraan vaikuttaa aika kaukaiselta ajatukselta tällä hetkellä, joten nähtäväksi jää, millaiseen päätökseen osapuolet lopulta päätyvät.

Bäckström pelasi viime kaudella Wild-paidassa 19 ottelua torjuntaprosentilla 88,7, eikä vastuuta ole tulossa enää tällä kaudella. On erittäin todennäköistä, että konkarimaalivahti nähdään ensi kaudella Euroopassa, mikäli mies haluaa vielä jatkaa uraansa. Toivottavasti maalivahti saa uralleen arvoisensa päätöksen.

Tässä kohokohtia miehen komean uran varrelta!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.
Lue myös: