Minnesota Wild - Chicago Blackhawks 24.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Minnesota komeaa voittoa Chicagon isäntänä?

Minnesota Wild – Chicago Blackhawks, merkki 1, kerroin 2,95 Expekt
Minnesota Wild – Chicago Blackhawks ML, merkki 1, kerroin 2,25 Nordicbet

Expektin kertoimet otteluun 2,95 | 3,75 | 2,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin kahdeksantena oleva Minnesota Wild isännöi jääkiekon NHL:n ottelussa vieraaksi saapuvaa Chicago Blackhawksia. Vierasjoukkue löytyy tällä hetkellä läntisestä konferenssista toiselta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa Chicago Blackhawksin eduksi on peräti seitsemäntoista pistettä, mutta tässä ottelussa Minnesota Wildin avulla olisi mahdollista lähteä tiliä tekemään. Minnesota Wild on ollut viime aikoina erinomaisessa pelivireessä. Edellisellä kierroksella Minnesota Wild hävisi kylläkin Dallas Starsille 4-0 maalein, mutta kolme edellistä otteluahan ovat kotijoukkueelle tuottaneet kaksi voittoa. Pudotuspelijoukkueeksi Minnesota Wildiä on kaavailtu, mutta erot pudotuspelijoukkueiden sekä runkosarjaan jäävien joukkueiden välillä ovat todella pieniä, joten siinä mielessä jokainen piste on Minnesota Wildille kultaakin kalliimpi.

Chicago Blackhawksin kone on ollut viime aikoina todella rajusti hyytymään päin. Edellisellä kierroksella Chicago Blackhawks hävisi Detroit Red Wingsille jatkojen päätteeksi 5-4 maalein eikä tuossa ottelussa vierasjoukkueen peliesitys ollut lainkaan parasta mahdollista luokkaa. Detroit Red Wings pelasi Chicago Blackhawksia vastaan todella pahasti vajaamiehisenä, joten siinä mielessä vierasjoukkueen kohdalle on syytä asettaa hieman enemmänkin kysymysmerkkejä. Itseasiassa Chicago Blackhawksin tilanne on melko omituinen, sillä viisi edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla vierasjoukkueelle tuottaneet ainoastaan muutaman voiton. Chicago Blackhawks on ollut viime aikoina tasapeliautomaatti, joten vierasjoukkueen materiaali on joutunut kovalle koetukselle. Kyllähän monen erittäin tasaisen ottelun pelaaminen kuluttaa joukkueen kuin joukkueen fyysisiä voimavaroja.

Minnesota Wild nousee kaiken kaikkiaan erinomaiseksi yllätyspelikohteeksi, sillä kuusi edellistä kotiotteluahan ovat tuottaneet Minnesota Wildille mahtavasti peräti neljä voittoa! Sinänsä Chicago Blackhawksin avulla on ollut tällä kaudella mahdollista tehdä tiliä käytännössä kierroksesta toiseen, mutta viime aikoina ottelut ovat melko kovalla prosentilla käätyneet vierasjoukkuetta vastaan. Chicago Blachhawks on luonnollisesti edelleen NHL:n mestarisuosikeita, mutta yhtä vakuuttavaa vierasjoukkueen tekeminen ei ole kuten esimerkiksi muutamia viikkoja sitten. Minnesota Wildillä on muutamia pahoja loukkaantumisia, mutta Niklas Bäckström on mahdollisesti tekemässä paluuta kotijoukkueen vahvuuteen. Varsinkin Zach Parisen sekä Mikko Koivun loukkaantumiset ovat takaiskuja Minnesota Wildille, mutta toisaalta joukkueiden kolmesta edellisestä kohtaamisesta kahdesti voitto on mennyt kotijoukkueen eduksi. Näin ollen Minnesota Wild tietää harvinaisen selkeästi, että kuinka Chicago Blackhawks kaadetaan. Rohkeasti lähdetäänkin Minnesota Wildin voittoa vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas