Minnesota Timberwolves - Houston Rockets 11.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/10/2014
Jaa tämä...

Syventyykö Minnesotan ahdinko Houstonin isäntänä?

Minnesota Timberwolves – Houston Rockets, merkki 2, kerroin 1,55 Nordicbet
Minnesota Timberwolves (+5 pistettä) – Houston Rockets, merkki 2, kerroin 1,92 ComeOn

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,45 | 1,55 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin sijalla yksitoista oleva Minnesota Timberwolves on ajautunut todella karmeaan tilanteeseen. Viisi edellistä ottelua ovat Minnesota Timberwolvesille tuottaneet neljä tappiota. Edellisellä kierroksella kotijoukkue hävisi Portland Trailblazersille 110-117 numeroin. Tässä ottelussa Minnesota Timberwolves yrittää tehdä paluuta takaisin voittojen pariin Houston Rocketsin kustannuksella. Koripallon NBA tarjoaa tulevana yönä useita suhteellisen mielenkiintoisia kohtaamisia. Minnesota Timberwolves tunnetaan normaalisti erittäin viihdyttävänä joukkueena. Susien otteluissa tehdään yleensä todella paljon pisteitä. Sinänsä Minnesota Timberwolvesia voidaan pitää yleisöystävällisenä joukkueena, mutta tällä hetkellä kotijoukkuetta vastaan on helppoa tehdä rahaa. Minnesota Timberwolves tunnetaan normaalisti erittäin vakuuttavana kotijoukkueena, mutta kolme edellistä kotiottelua ovat Susille tuottaneet ainoastaan yhden voiton.

Houston Rockets on tällä hetkellä NBA:n kenties kuumin joukkue, sillä vierasjoukkue kulkee käytännössä illasta toiseen voitosta voittoon! Edelliset viisi ottelua ovat Houston Rocketsille tuottaneet yhtä monta voittoa. Edellisellä kierroksella Houston Rockets voitti vieraissa Milwaukee Bucksin 95-101 numeroin. Kymmenen edellistä ottelua ovat kaiken kaikkiaan vierasjoukkueelle tuottaneet kahdeksan voittoa, joten se kertoo paljon houstonilaisten tilanteesta. Houston Rocketsin yksi suurimpia asioita menestykseen löytyy sairaslistalta, sillä vierasjoukkueella ei ole ongelmia poissaolojen kanssa. Greg Smith on ainoana pelaajana sivussa Houston Rocketsin vahvuudesta ja hänkin on mahdollisesti tässä ottelussa vierasjoukkueen käytettävissä. Minnesota Timberwolvesin tilannehan on täysin päinvastainen, sillä Kevin Martin, Kevin Love sekä Nikola Pekovic ovat sivussa kotijoukkueen vahvuudesta. Jokainen NBA:ta seuraava ehdottomasti tietää, että minkälaisia poissaolijoita kyseiset pelaajat ovat Minnesota Timberwolvesin tilannetta ajatellen.

Minnesota Timberwolves on varsinkin kotonaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa, mutta valitettavasti kotijoukkueen tekemisen taso ei tule riittämään valtavien loukkaantumisongelmien takia. Minnesota Timberwolves ei yksinkertaisesti kestä näin monen avainpelaajan loukkaantumisia. Kotijoukkue on joutunut viime aikoina kohtaamaan vaikeita vastustajia, mutta ei sekään poista sitä tosiasiaa, että Houston Rockets on selkeän ennakkosuosikin asemassa myös vierasparketilla. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt kolme kertaa Houston Rocketsin eduksi, joten Houston Rockets on ollut joukkueena juuri Minnesota Timberwolvesille erittäin vaikea vastustaja. Tilastojen valossa Houston Rocketsia voidaan pitää läntisen konferenssin yhtenä parhaimmista vierasjoukkueista ja vahvalta näyttää tälläkin kerralla.

Veikkaussivut | Tuomas