Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers 5.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/04/2014
Jaa tämä...

Onko Minnesotan vuoro tehdä Los Angeles Lakersista rumaa jälkeä?

Minnesota Timberwolves – Los Angeles Lakers (+10,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,14 | 5,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Los Angeles Lakers matkustaa vaikeaan vierasotteluun Minnesota Timberwolvesin kotiareenalle. Läntisessä konferenssissa Minnesota Timberwolves on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas Los Angeles Lakersin sijoitus samaisessa konferenssissa on kolmastoista. Periaatteessa muuten Los Angeles Lakersia ei saisi materiaaliltaan näin paljoa Minnesota Timberwolvesia heikommaksi, mutta vierasjoukkue on kärsinyt läpi kauden valtavista kokoonpano-ongelmista ja myös tästä ottelusta Los Angeles Lakersilta sivussa pelaajia riittää. Suomeksi sanottuna Los Angeles Lakers joutuu lähtemään Minnesota Timberwolvesin vieraaksi ilman esimerkiksi Paul Gasolia, Kobe Bryantia, Steve Blakea sekä Steve Nashia. Yksinkertaisesti Los Angeles Lakersilta on sivussa niin paljon ratkaisuihin pystyviä pelaajia, että lähtökohdat eivät lupaa vierasjoukkueen kohdalla hyvää tätäkään ottelua ajatellen. Los Angeles Lakersilla on ollut valtavasti epäonnea loukkaantumisten kanssa.

Minnesota Timberwolves tunnetaan normaalisti melko kotiriippuvaisena joukkueena. Tällä kaudella Minnesota Timberwolvesin peliesitykset ovat syystä tai toisesta olleet äärimmäisen epätasaisia eli suomeksi sanottuna kotijoukkue tarvitsee jo ihan jatkoakin ajatellen enemmän tasaisuutta tekemiseensä. Minnesota Timberwolvesin kannalta erinomainen asia on kuitenkin se, että viime aikoina kotiottelut ovat alkaneet sujumaan mukavalla tahdilla. Edellisessä kotiottelussaan Minnesota Timberwolves hävisi valitettavasti kylläkin Memphis Grizzliesille 90-94 numeroin, mutta muutenhan kolme edellistä kotiottelua ovat Susille tuottaneet kaksi voittoa. Normaalisti Minnesota Timberwolves tunnetaan itseasiassa koririkkaana joukkueena, mutta viime kotiotteluissaan Sudet ovat pitäneet vastustajansa todella pienissä korimäärissä. Edelliseen viiteen kotiotteluun Minnesota Timberwolvesille ollaan vain kerran tehty enemmän kuin sata pistettä.

Los Angeles Lakers joutuu lähtökohdat huomioon ottaen Minnesota Timberwolvesin vieraana melko mahdottoman tehtävän eteen, sillä vierasjoukkueen tappioputki on kasvanut jo hurjaan mittakaavaan eikä tavallaan ole syytä olettaa, että tässäkään ottelussa Los Angeles Lakersilla olisi realistisia mahdollisuuksia voitosta taistelemiseen. Los Angeles Lakersin vastustajien taso on viime otteluissa Indiana Pacersia lukuunottamatta ollut muutenkin helppoa luokkaa, joten tänään vastustajan taso ei tule helpottumaan esimerkiksi verrattuna edelliseen kierrokseen. Los Angeles Lakers on ollut itseasiassa Minnesota Timberwolvesille erittäin vaikea vastustaja, mutta tällä kerralla on syytä lähteä vetokupongille tarjoamaan Minnesota Timberwolvesin voittoa tasoituksen kanssa. Kotijoukkuehan lähtee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Nikola Pekovicia lukuunottamatta.

Veikkaussivut | Tuomas