Minnesota Wild - New York Islanders 30.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Minnesota metsästämään tappioputken katkaisua Saarelaisten kustannuksella.

Minnesota Wild – New York Islanders, merkki 1, kerroin 1,80 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,80 | 3,90 | 3,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin yhdeksäntenä oleva Minnesota Wild on ajautunut neljän ottelun mittaiseen tappioputkeen. Edellisellä kierroksella Minnesota Wild hävisi Winnipeg Jetsin vieraana 6-4 maalein. Minnesota Wild palaa pitkästä aikaan takaisin kotiyleisönsä eteen, sillä takana on neljä raskasta vierasottelua. Tässä ottelussa Minnesota Wild isännöi vieraaksi saapuvaa New York Islandersia. Jääkiekon NHL tarjoaa tuttuun tapaan Suomen aikaan tulevana yönä useita kamppailuita. Tässä ottelussa Minnesota Wild on täysin ansaitusti ennakkosuosikin asemassa, sillä kotonaan Minnesota Wild haluaa varmasti saada tappioputkensa välittömästi poikki. New York Islanders onkin Minnesota Wildille enemmän kuin sopiva vastustaja, sillä tähän mennessä Saarelaiset ovat napanneet yhdeksästätoista vierasottelustaan säälittävät kolme voittoa varsinaisen peliajan aikana. New York Islanders onkin itäisen konferenssin surkeimpia vierasjoukkueita yhdessä Buffalo Sabresin sekä Florida Panthersin kanssa.

New York Islanders kerää suurimman osan pisteistään kotonaan, sillä vieraissa Saarelaiset eivät ole saaneet vielä mitään aikaiseksi! Edellisellä kierroksella toisaalta New York Islanders hävisi kotonaankin New Jersey Devilsille 1-2 numeroin. Kaksi edellistä vierasotteluahan New York Islanders on voittanut, mutta muuten vieraspeliesitykset eivät ole antaneet syytä juhlaan. Liian monessa vierasottelussa New York Islandersille tehdään neljää tai viittä maalia. Sillä tavalla voittaminen on tässä lajissa melko vaikeaa. New York Islandersin sairaslista ei ole pitkä, mutta erittäin nimekkäät poissaolijat tekevät suuren aukon vierasjoukkueen vahvuuteen. Tarkemmin sanottuna Saarelaisten kokoonpanosta sivussa ovat John Tavares, Lubomir Visnovsky sekä Radek Martinek. Ei todennäköisesti tarvitse kertoa, että kuinka suuri lovi aiheutuu kahden ensimmäisen pelaajan poissaolosta. Toisaalta Lubomir Visnovsky itseasiassa on ollut sivussa jo melko pitkään.

Minnesota Wild tarvitsee tästä ottelusta ehdottomasti voiton, jotta tappioputki ei enään kasvaisi viiden ottelun mittaiseksi. Minnesota Wild kärsi täysin ansaitusti neljässä peräkkäisessä vierasottelussaan yhtä monta tappiota, mutta kotonaan Minnesota Wild tulee olemaan täysin erilainen joukkue. Neljä edellistä kotiottelua ovat Minnesota Wildille tuottaneet yhtä monta voittoa, joten erittäin hyvästä kotijoukkueesta on kysymys. Minnesota Wildin kokoonpanosta sivussa ovat Clayton Stoner sekä Zach Parise, mutta toisaalta Josh Harding on tekemässä paluuta kotijoukkueen vahvuuteen. New York Islanders on ollut joukkueena Minnesota Wildille erittäin vaikea vastustaja, mutta tällä kerralla jäällä juhlii Minnesota Wild. Kotivoitto on loistava valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas