Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder 5.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/04/2014
Jaa tämä...

Juhliiko Oklahoma täyttä pistepottia Minnesotan vieraana?

Minnesota Timberwolves – Oklahoma City Thunder, merkki yli 208 pistettä, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,78 | 2,06 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n äärimmäisen jännittävässä sekä mielenkiintoisessa ottelussa yhteen iskevät Minnesota Timberwolves sekä vieraaksi saapuva Oklahoma City Thunder. Kaiken kaikkiaan tiedossa on kahden hienon seuran välinen kohtaaminen. Tästä ottelusta on syytä odotella erittäin runsaskorista ottelua. Oklahoma City Thunder on perustasoltaan kaikilla mittareilla katsottuna Minnesota Timberwolvesia laadukkaampi, mutta Minnesota Timberwolves tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena. Viisi edellistä kotiottelua ovatkin Minnesota Timberwolvesille tuottaneet neljä voittoa. Edellisessä kotiottelussaan Minnesota Timberwolves suorastaan murskasi New Orleans Pelicansin 124-112 numeroin. Viidessä edellisessä kotiottelussaan ainoastaan yhdessä Sudet ovat jääneet alle sadan tehdyn pisteen, joten se kertoo paljon kotijoukkueen heittovoimasta.

Oklahoma City Thunderin tilanne tämän ottelun alla on mielenkiintoinen, koska NBA:n toiseksi suurimmalla mestarisuosikilla on yllättäen alla kaksi tappiota! Oklahoma City Thunder ei olekaan tällä kaudella käytännössä ollut vielä tilanteessa, jossa vierasjoukkueella olisi menossa näinkin ”suuri” tappioputki. Oklahoma City Thunder on hävinnyt putkeen Brooklyn Netsille sekä Portland Trailblazersille. Molemmat tappiot edellä mainittuja joukkueita vastaan tulivat toisaalta muutamien pisteiden erolla, joten siinä mielessä vierasjoukkueen on turhaa vielä millään tavalla mennä paniikkiin. Russell Westbrook on valitettavasti ollut sivussa Oklahoma City Thunderin vahvuudesta, mutta heittovoimaa vierasjoukkueella riittää. Oikeastaan kierroksesta toiseen Oklahoma City Thunder on yksi liigan runsaskorisimpia joukkueita, sillä vierasjoukkueen kokoonpanosta löytyy Kevin Durantin tasoisia heittäjiä.

Minnesota Timberwolvesin sekä Oklahoma City Thunderin keskinäiset kohtaamiset ovat olleet oikeastaan jokaisella kerralla viime aikoina erittäin tapahtumarikkaita. Todennäköisesti samalla kaavalla tullaan menemään myös tällä kerralla. Kaiken kaikkiaan lähtökohdat ovatkin tosissaan erittäin mielenkiintoiset, sillä Oklahoma City Thunder on kaiken kaikkiaan joukkueista paperilla katsottuna laadukkaampi, mutta kotietuhan siitä huolimatta on tässä kamppailussa Minnesota Timberwolvesille erittäin merkittävää luokkaa. Minnesota Timberwolvesin kannalta kurja asia on se, että kotijoukkueelta on hieman ongelmia loukkaantumisten kanssa. Minnesota Timberwolvesilta sivussa tarkemmin sanottuna tästä ottelusta ovat Luc Richard Mbah, Chase Budinger sekä Ronny Turiaf. On todennäköistä, että tässä kamppailussa vaadittu raja tulee rikki menemään. Oikeastaan tämä ottelu on potentiaalinen kamppailu, jossa pisteitä tullaan tekemään huomattavasti enemmän kuin mitä raja vaatii. Molemmat joukkueet tulevat suurella todennäköisyydellä sadan pisteen rikki menemään.

Veikkaussivut | Tuomas