Minnesota Timberwolves - Orlando Magic 31.10.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Susilauma kotonaan voittoa Orlandosta?

Minnesota Timberwolves – Orlando Magic (+9,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,15 | 5,75 

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Minnesota Timberwolves isännöi vastaan asettuvaa Orlando Magicia. Lähtökohtaisesti tässä ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki. Minnesota Timberwolves avaa tänään kautensa, kun taas Orlando Magic ehti jo pelaamaan ensimmäisen ottelunsa Indiana Pacersia vastaan. Indiana Pacers murskasi Orlando Magicin 97-87 numeroin. A.Nicholson oli Orlando Magicin paras pistemies Indiaa vastaan 18 pisteellä. Orlando Magicin kaudesta osattiin odotella vaikeaa eikä alku lupaile ainakaan hyvää. Materiaali Orlando Magicilla on heikkoa tasoa, itseasiassa Orlando on itäisen konferenssin surkeimpia joukkueita yhdessä Charlotte Bobcatsin kanssa.

Minnesota Timberwolves tulee kauden ensimmäiseen otteluunsa varmasti erittäin kovaa, sillä harjoituskaudella Minnesota Timberwolvesin peli näytti melkoisen hyvältä ja samallahan toisekseen kotijoukkueella loukkaantumisia oikeastaan ei ole. Minnesota Timberwolvesin tilanne on itseasiassa oikeastaan hyvä, sillä parhaalla kokoonpanolla Minnesota pääsee tähän otteluun. Harjoituskaudella Minnesota hävisi päätösottelunsa pisteen erolla Detroit Pistonsia vastaan, mutta sitä ennen Minnesota voitti neljästä viime ottelusta peräti kolme. Philadelphia 76ersia vastaan Minnesota viimeisteli huikeasti 125 pistettä.

Orlando Magic on ollut aikaisemmilla kerroilla Minnesota Timberwolvesille vaikea vastustaja, mutta tänään lähtökohdat viittaavat ehdottomasti Minnesota Timberwolvesin voittoon selkeälläkin erolla. Minnesota Timberwolves on ollut normaalisti kohtalaisen vahva kotonaan, sillä viime kauden loppupuoliskollakin Minnesota voitti useita huippujoukkueita Oklahoma City Thunderin johdolla. Minnesotalla on potentiaalia huomattavasti parempaan menestymiseen kuin Orlandolla. Tasoitus kohteessa on merkittävä, mutta todennäköisesti Minnesota tulee tarvittavat korit tekemään.

Veikkaussivut | Tuomas