Minnesota Timberwolves - Phoenix Suns 9.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/08/2014
Jaa tämä...

Juhliiko Minnesota täyttä pistepottia Phoenixin kustannuksella?

Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns (+7,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,28 | 3,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Minnesota Timberwolves sekä Phoenix Suns iskevät yhteen. Suomen aikaa tulevana yönä tarjotaan jälleen maailman parasta koripalloa useamman kamppailun voimin. Lähtökohtaisesti tähän otteluun on helppoa asettaa vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Minnesota Timberwolves. Läntisessä konferenssissa Phoenix Suns on kylläkin kolmea sijaa Minnesota Timberwolvesia korkeammalla, mutta viime aikoina Phoenix Suns on ollut todella huono. Edellisellä kierroksella Phoenix Suns hävisi Chicago Bullsin vieraana 92-87 numeroin. Kolme edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Perustasoltaan Phoenix Suns ei muutenkaan missään tapauksessa ole Minnesota Timberwolvesia laadukkaampi osapuoli, joten siinä mielessä vierasjoukkueeseen tänään luottoa ei löydy.

Minnesota Timberwolves hävisi edellisessä kotiottelussaan hurjan taistelun päätteeksi Oklahoma City Thunderille 111-115 numeroin, mutta sen jälkeen Minnesota Timberwolves suorastaan murskasi vieraissa Philadelphia 76ersin 95-126 lukemin. Tuosta ottelusta ei ole Minnesota Timberwolvesin kohdalta oikeastaan kuin hyvää sanottavaa. Kevin Love heitti tuossa ottelussa 26 pistettä ollen sekä Minnesota Timberwolvesin kuin myös koko kentän paras pistemies. Minnesota Timberwolves omaa näin ollen kaiken kaikkiaan hurjasti heittovoimaa ja parhaiten Susien potentiaali nousee esille juuri heidän kotiotteluissaan. Minnesota Timberwolves tunnetaan kokonaisuutta ajatellen erinomaisena kotijoukkueena – kuusitoista kotiottelua ovat tähän mennessä tuottaneet Susille kymmenen voittoa. Minnesota Timberwolvesilla oli kaikki avaimet Oklahoma City Thunderin kaatamiseksikin, mutta tiukoissa paikoissa Oklahoma City Thunderin rutiini oli kuitenkin Susille liikaa.

Minnesota Timberwolvesin suosikin asemaa alleviivaa entisestään sekin tieto, että parhaimmillaan tähän otteluun lähdettäessä kotijoukkueen sairaslista saattaa olla täysin tyhjä – Luc Richard Mbah a Moute sekä Chase Budinger ovat erittäin lähellä paluuta takaisin kotijoukkueen vahvuuteen! Minnesota Timberwolves tulee olemaan varmasti kotiyleisönsä edessä erittäin näyttöhaluinen Oklahoma City Thunderia vastaan koetun tappion takia, joten siinä mielessä mahdollisuudet ovat hyvät sen suhteen, että kotivoitto tulisi irtoamaan vaaditulla piste-erolla. Phoenix Suns oli vielä muutamia viikkoja sitten upeassa pelivireessä, mutta vierasjoukkueen pelivire on palannut takaisin omalle normaalille tasolleen ja sehän tarkoittaa sitä, että voittoja ei tulekaan enään samaan tahtiin kuten vielä hetki sitten. Minnesota Timberwolves on ollut joukkueena Phoenix Sunsille vaikea vastustaja, sillä joukkueiden kolmesta edellisestä kohtaamisesta kahdesti voitto on mennyt Susien eduksi. Kotivoitosta lähdetään liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas