IS: Westerlund myöntää: "Minnesotan suomalaiskolmikko kiinnostaa" | Leijonat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Minnesota Wildia edustavat Mikko Koivu, Mikael Granlund ja Erik Haula ovat potentiaalisia kandidaatteja Leijonien MM-ryhmään.

Minnesota Wildin paidassa paraikaa NHL:n pudotuspelejä tahkoavat Mikko Koivu, Mikael Granlund ja Erik Haula ovat Ilta-Sanomien mukaan tiiviisti Leijona-luotsi Erkka Westerlundin kiikarissa.

Wild ottaa pudotuspelien avauskierroksella mittaa loistavasti esiintyneestä Colorado Avalanchesta. Avalanche karkasi ottelusarjassa jo 2-0-johtoon, mutta Wild kavensi tilanteeksi 2-1 Granlundin huikealla jatkoaikasoololla.

– Kaikki kolme kiinnostavat ilman muuta, jos Wild putoaa. Haula olisi A-maajoukkueympyröissä uusi nimi, mutta hänen osaamisensa ja kehittymisensä on nähty, Westerlund kertoi torstaina IS:lle.

Samalla IS kertoo, että sen saamien tietojen mukaan etenkin Koivu ja Haula olisivat näyttäneet mahdolliselle kisamatkalle jo vihreää valoa, mutta Granlundin tilanne on kuitenkin huomattavasti epävarmempi. Taiturihyökkääjä kärsi nimittäin runkosarjan lopulla aivotärähdyksestä ja voi olla, ettei nuorukainen ole vielä aivan täydessä pelikunnossa.

Leijonien sentteriosastolle on lukotettu toistaiseksi jo kolme kovaa nimeä: Olli Jokinen, Petri Kontiola ja Jori Lehterä.

– Lopullisessa MM-joukkueessa saattaa olla jopa 8-9 sentteriä, mutta palapeli on tietysti keskeneräinen. Yleisesti ottaen senttereistä on enemmän tarjontaa kuin laitureista, Westerlund kommentoi.

Leijonien takalinjoille Westerlund hamuaa edelleenkin Pikkuleijonien sankaripakkia Rasmus Ristolaista. Ristolaisen kausi jatkuu kuitenkin vielä AHL:n pudotuspeleissä, joten kisapaikka riippuu hänen edustaman Rochester Americansin menestymisestä.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut